Ο Κύζας δεν αποδέχθηκε τον "υποβιβασμό" του και την... έκανε

Τον "ξήλωσαν" και αυτός αποχώρησε, οριστικά και αμετάκλητα, από την ενεργή διαιτησία. Πώς δικαιολόγησε την απόφασή του ο Δραμινός ρέφερι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Κύζας έφτασε (το 2016) να πάρει το σήμα του διεθνούς (τρίτη κατηγορία), αλλά η πολυσυζητημένη διαιτησία του στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού αποδείχθηκε το... κύκνειο σφύριγμά του.

Η ΚΕΔ τον έκρινε ανεπαρκή, τον έβαλε στο "ψυγείο" και μετά την αξιολόγηση - τον σχηματισμό των πινάκων της νέας σεζόν τον υποβίβασε στη Football League. Ό,τι χειρότερο για έναν φιλόδοξο ρέφερι, ο οποίος ένιωσε αδικημένος και ενημέρωσε για την απόσυρσή του από τα γήπεδα.

Στην επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή εξήγησε ότι " διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας μου η μη επιλογή μου στον πίνακα διαιτητών Super League μετά από πέντε συναπτά έτη, εκ των οποίων τα δύο τελευταία ως διεθνής διαιτητής, με οδηγεί στο προφανές να μην αποδεχθώ την κατάταξή μου στον πίνακα διαιτητών δεύτερης κατηγορίας και να ορίσω έτσι το τέλος της δεκαοχτάχρονης πορείας μου στον χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK