Ο Λάμπαρντ παραμένει ελεύθερος και ομάδα έκπληξη κινείται για την απόκτησή του

Φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας του MLS, Σάρλοτ είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

FILE - Everton's head coach Frank Lampard applauds after the English FA Cup soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Jan. 6, 2023. Frank Lampard looks to have taken charge of his last match as Everton manager. British media reported Monday Jan. 23, 2023, that Lampard has been fired, with the club in the relegation zone of the Premier League. (AP Photo/Dave Thompson, File)
ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στη Τσέλσι AP

Χωρίς ομάδα βρίσκεται, μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της τσέλσι τον περασμένο Ιούνιο, οπου και εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, ο Φρανκ Λάμπαρντ και πλέον ετοιμάζει τα σχέδιά του για το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, ο Άγγλος τεχνικός είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας του MLS, Σάρλοτ.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, ο Λάμπαρντ είναι μαζί με τον πρώην προπονητή της Λέστερ, Ντιν Σμιθ τα δύο φαβορί για να αναλάβουν τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η τελική απόφαση της διοίκησης της ομάδας αναμένεται να παρθεί πριν από το τέλος του χρόνου καθώς αρχές Ιανουαρίου θα αρχίσει η προετοιμάσια της Σάρλοτ για τη νέα σεζόν του MLS.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το "ταβάνι" των μπλαουγκράνα για την αγορά του Φέλιξ

Η Μπάγερν έκανε το μπαμ των 15 εκατ. και χαλάσε τα σχέδια μεγάλης αντιπάλου της

Η Γιουνάιτεντ "δένει" το νέο κορυφαίο αστέρι των ακαδημιών της

News 24/7

24MEDIA NETWORK