Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ζητά αύξηση αποδοχών εν μέσω της αλλαγής ιδιοκτησίας του συλλόγου

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επέκταση συμβολαίου με την Ίντερ και ένας από τους λόγους φαίνεται να είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες συμπίπτουν με την αλλαγή ιδιοκτησίας των "Νερατζούρι".

Inter Milan's Lautaro Martinez runs during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, April 1, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η φετινή σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για την Ίντερ, αφού έραψε εν τέλει το δεύτερο αστέρι στο σήμα της μετά την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, ενώ παράλληλα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας κερδίζοντας την Νάπολι με 1-0.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε τεράστια συνεισφορά στην ομάδα του Ιντζαγκι προκειμένου να έρθει εν τέλει το νταμπλ, πετυχαίνοντας 27 τέρματα και μοιράζοντας 7 ασίστ μεταξύ άλλων, και ο ίδιος θεωρεί πλέον πως ο σύλλογος οφείλει να τον ανταμείψει ανάλογα.

Υπενθυμίζεται πως η Ίντερ μόλις ολοκλήρωσε την μετάβαση όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού ο πρόεδρος Στίβεν Ζανγκ κατάφερε να αποπληρώσει ένα τεράστιο δάνειο και πλέον η Oaktree, το αμερικανικό fund είναι πλέον επικεφαλής των Μιλανέζων.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν φαίνεται να κάνει πίσω και μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, αυτή την φορά εκ μέρους των νέων ιδιοκτητών, ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες που θα περιπλέξει σημαντικά την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παλμέιρας έχει κουραστεί να μετράει εκατομμύρια και ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στραβώσει

Ο Τσάβι Σίμονς κλείνει το μάτι στον παλιό του έρωτα για να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση

News 24/7

24MEDIA NETWORK