O Λεμονής απάντησε στα περί "καλύτερης ομάδας"

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό ενώ αναφέρθηκε και στις απαντήσεις που έδωσε ο Ολυμπιακός για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Και στα δύο ματς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά τα δοκάρια δεν ήταν με το μέρος μας. Επειδή ακούστηκαν διάφορα τις προηγούμενες ημέρες, δεν ήρθαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, γιατί είμαστε.

Ήρθαμε ως πρωταθλητές και παίξαμε ως πρωταθλητές. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και διεκδικεί κάτι καλύτερο.

Εφέτος κατάντησε ο Πανιώνιος να είναι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου. Έχουμε δρόμο ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτιάξουμε καλές ομάδες για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, δείξαμε ότι είμαστε και η καλύτερη ομάδα και οι πρωταθλητές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην "Cosmote TV", στο φινάλε ενός αγώνα που βρήκε μεν τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 1-0 αλλά να αποκλείονται από τον τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK