Ο Λημνιός για ΠΑΟΚ και Ίβιτς

Δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα στην καριέρα του έκανε ο Δημήτρης Λημνιός μετά το τέλος του αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΛ. Τι είπε για τον Ίβιτς.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
limnios EUROKINISSI SPORTS

Την επόμενη μέρα στην καριέρα του σχολίασε ο Δημήτρης Λημνιός μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Συγκεκριμένα είπε: « Είμαι λίγο αγχωμένος αλλά έτοιμος για το κάτι παραπάνω. Μένουν ακόμα δύο ματς που θα τα δώσουμε όλα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον του για μένα, έχει κάνει συζητήσεις για την ομάδα, μένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες. Με γεμίζει κίνητρο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που με εμπιστεύεται ο κύριος Ίβιτς, είμαι αισιόδοξος και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, δουλειά-δουλειά και εύχομαι στην πορεία να βάλω περισσότερα γκολ. Η μητέρα μου είναι από την Βραζιλία, έχω βραζιλιάνικο αίμα αλλά προσπαθώ περισσότερο να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και να είμαι συγκεντρωμένος για την ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ατρομήτου, τους φιλάθλους του, τον Μιχαλέτο, τον κ. Αποστόλου, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και εύχομαι να είναι καλά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK