Ο λιπόσαρκος Σάσα

Ο λιπόσαρκος Σάσα


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Όταν το καλοκαίρι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αποφάσιζε να μην διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας το Νίκο Ζαφειρόπουλο και το Δημήτρη Καρατζιοβαλή, προκαλούσε έκπληξη, αφού και οι δύο τερματοφύλακες είχαν κάνει θετικότατες εμφανίσεις.

Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν αποκτήθηκε ο Σάσα Ραντιβόγεβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας αγωνιζόταν σε ομάδα του Ιράν, η οποία μάλιστα είχε υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Οι πρώτες του εμφανίσεις προκάλεσαν ανησυχία και η παρουσία του στο παιχνίδι με την Ξάνθη επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες. Καλύτερη επιβεβαίωση πάντως από τα λεγόμενα του καθ’ ύλη αρμόδιου δεν υπάρχει. Ο Αλέκος Περγαμηνέλης, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα, που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα μιλώντας στην ΕΤ3 για το διαζύγιό του με τους Πόντιους, αναφέρθηκε στο Ραντιβόγεβιτς.

«Πρέπει να έχει να δουλέψει πάνω από ένα χρόνο. Για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα χρειάζεται ακόμα ένα εξάμηνο καθημερινής δουλειάς. Όταν όμως μετά από 3-4 μήνες σκληρής δουλειάς εξακολουθεί να είναι ο πιο λιπόσαρκος παίκτης, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι στην εξωγηπεδική του ζωή, οι διατροφικές του συνήθειες είναι τελείως λανθασμένες».

Με αυτά τα δεδομένα δημιουργούνται αναπάντητα ερωτηματικά για την επιλογή του συγκεκριμένου τερματοφύλακα, του οποίου το μοναδικό προσόν φαίνεται πώς είναι η κοινή εθνικότητα με τον προπονητή της ομάδας.

24MEDIA NETWORK