Ο λόγος που ο Μπουφόν σπάστηκε με την Παρί και παράτησε 10.000.000 ευρώ για να φύγει

Ο Μπουφόν αποκάλυψε σε συνέντευξή του την αιτία που τον έκανε να φύγει από την Παρί και ν' αφήσει 10Μ στο κλαμπ.

FILE -- In this Oct.19, 2019 file photo Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy.  Buffon rejoined Serie B club Parma on Thursday, June 17, 2021, more than a quarter century after beginning his legendary Serie A career with the club. (AP Photo/Luca Bruno)
Μπουφόν, πάντα ρομαντικός με το ποδόσφαιρο (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Ο θρυλικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αποφασίζοντας να φύγει από την Παρί μόλις μία σεζόν μετά από τη μετακόμισή του στη γαλλική πρωτεύουσα έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του.

Το λάθος αναφέρει ο Ιταλός πορτιέρε πως αφορούσε το οικονομικό σκέλος, καθώς άφησε 10.000.000 ευρώ πίσω του! Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αιτία για την οποία πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

"Μου είπαν πως ο Αρεολά θα έπαιζε τους αγώνες του Champions League και δεν το δέχτηκα. Για μένα αυτός που αξίζει αυτός παίζει. Γι' αυτό επέστρεψα το καλοκαίρι στην Γιουβέντους".

Θυμίζουμε πως ο Μπουφόν γύρισε στην Γιούβε, αλλά από το '21 είναι παίκτης της Πάρμα στην Serie B, δηλαδή της ομάδας που τον ανέδειξε και τον πούλησε το 2001 στη Μεγάλη Κυρία αντί 53.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτες "κάρφωσαν" στον Έντερσον το νέο κόουτς της Βραζιλίας και το έδωσε δημόσια

Ο Ραμπιό έκλεισε το μάτι στην Λίβεροπουλ με δύο κουβένετες

Πόσα χρήματα πήρε ο μποξέρ Κανέλο για μερικά λεπτάκια στην ταινία "Creed 3"

News 24/7

24MEDIA NETWORK