Ο Λουίς Ενρίκε έριξε το... καρφί του για Αρντά Τουράν

Ο Λουίς Ενρίκε "φωτογράφισε" τον Τουράν ως μερικώς υπεύθυνο για το 1-1 με την Ρεάλ καθώς τόνισε πως είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην κάνουν φάουλ στο φινάλε!

Ο Λουίς Ενρίκε έριξε το... καρφί του για Αρντά Τουράν

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε μία ανάσα από τη νίκη στο Clasico χάρη στο γκολ του Λουίς Σουάρες στο 53' όμως στο φινάλε την κέρασε... φαρμάκι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκα Μόντριτς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και κράτησε την διαφορά των 6 πόντων για την ομάδα του.

Ο Λουίς Ενρίκε έριξε το... καρφί του για Αρντά Τουράν

Το γεγονός αυτό άφησε απογοητευμένο τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου άσκησε εμμμέσως κριτική στον Αρντά Τουράν που υπέπεσε στο φάουλ από το οποίο προήλθε το μαδριλένικο γκολ, τονίζοντας πως είχε δώσει σαφή οδηγία να μην γίνει φάουλ εκτός περιοχής της ομάδας του στα τελευταία λεπτά.

"Σε ένα παιχνίδι τέτοιας εμβέλειας είναι δύσκολος ο έλεγχος. Η Ρεάλ, με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις της στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να ισοφαρίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Μας έχει κοστίσει πολύ η έδρα μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Λουίς Ενρίκε έριξε το... καρφί του για Αρντά Τουράν

Καμία κουβέντα για δικαιοσύνη ή αδικία. Ελέγξαμε το τρανζίσιον της Ρεάλ. Υπήρχε, όμως, οδηγία να μην κάνουμε φάουλ, ειδικά αν υπήρχε παίκτης της Ρεάλ που να είχε πλάτη στην εστία μας, αλλά στο τέλος κάναμε. Οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες", δήλωσε αρχικά ο Αστουριανός τεχνικός, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν ήταν αποκλειστικά σφάλμα του Τουράν και πως ήταν θέμα ομαδικής δουλειάς που δεν έγινε σωστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έδειξε το μεσαίο δάχτυλο μετά το γκολ του Ράμος, μετά ζήτησε συγγνώμη!
"Μυθικός" Ρονάλντο στα αποδυτήρια του "Καμπ Νόου"
Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!
VIDEO: Δάκρυσε όλο το "Καμπ Νόου" για την Τσαπεκοένσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK