Ο Λουίς Ενρίκε πρώτα μας είπε ότι πρέπει να μάθει η Παρί να ζει χωρίς τον Εμπαπέ και τώρα "πουλάει" ελπίδα

"Προβληματισμό" προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε όσον αφορά στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Άλλα έλεγε ο Ισπανός πριν από μερικές εβδομάδες.

Newly named PSG coach Luis Enrique speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λουίς Ενρίκε κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν AP

Επιστροφή στη συλλογική δράση και εννοείται πως στην επικαιρότητα επανήλθε το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ. Μόνο που αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν περιστρέφονται γύρω από την ενδεχόμενη (σ.σ. έως και βέβαιη για κάποιους) συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν λέγοντας ότι το κλαμπ οφείλει να μάθει να ζει χωρίς τον Γάλλο σούπερ σταρ, άλλαξε τα δεδομένα μιλώντας για την πιθανότητα της παραμονής εν τέλει του Κιλιάν Εμπαπέ στο κλαμπ του Παρισιού. Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε.

Είπε λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός: "Τελευταίο κλασίκ για τον Εμπαπέ; Ποιος το είπε αυτό; Συνεχίζω να ελπίζω πως θα παραμείνει στην ΠΣΖ. Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Μπορείς ν' αλλάξει τη γνώμη, όχι; Φανταστείτε εάν κερδίσουμε τέσσερις τίτλους και ο Εμπαπέ αποφασίσει να μείνει στην Παρί, γιατί όχι;"

Η συγκεκριμένη δήλωση σαφώς είναι κόντρα σε όλα όσα έλεγε ο Λουίς Ενρίκε στο πρόσφατο παρελθόν και εννοείται πως έχουν γεννηθεί θεωρίες συνομωσίας που αναφέρουν ότι σε περίπτωση που Εμπαπέ κατακτήσει τίτλους στο κλείσιμο της σεζόν, τότε πράγματι θα παραμείνει στο Παρίσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK