Ο Λουκακού έβγαλε στη σέντρα το FIFA 21 και είχε έναν καλό λόγο

O Λουκακού ολοκλήρωσε την σεζόν 2019-2020 με 34 γκολ και 6 ασίστ, έτσι μόνο η EA Sports μπορεί να απαντήσει γιατί αντί η μετοχή του να σημειώσει άνοδο, έπεσε κατά μια μονάδα στο FIFA 21. Ο Βέλγος φορ είναι πίσω σε αξιολόγηση από τον Τζέιμι Βάρντι και τόνισε στα social media πως δεν ασχολείται με μ@λ@κίες.

Ο Ρομελού Λουκακού στην διάρκεια του τελικού ανάμεσα σε Ίντερ και Σεβίλλη στο Europa League 2019-2020 στην Κολωνία, στις 21 Αυγούστου 2020. (Friedemann Vogel/Pool via AP)
Ο Ρομελού Λουκακού στην διάρκεια του τελικού ανάμεσα σε Ίντερ και Σεβίλλη στο Europa League 2019-2020 στην Κολωνία, στις 21 Αυγούστου 2020. FRIEDEMANN VOGEL/POOL VIA AP

H EA Sports έδωσε στην δημοσιότητα το top 100 των πιο υψηλά αξιολογημένων παικτών στο FIFA 21. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε ορισμένους ποδοσφαιριστές και... εξαγρίωσε άλλους. Ένας από αυτούς και ο Ρομελού Λουκακού, μάλλον δικαιολογημένα. Ο πρώην διεθνής φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Ίντερ υποστήριξε πως όλο αυτό είναι μέρος του σχεδίου για δημοσιότητα.

"Ας είμαστε ειλικρινείς, το FIFA 21 τα έκανε μαντάρα στην αξιολόγηση ώστε εμείς οι παίκτες να παραπονεθούμε για το παιχνίδι και να τους δώσουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα. Δεν ασχολούμαι με αυτές τις μ@λ@κίες, ξέρω τι κάνω", έγραψε ο Βέλγος στράικερ στο twitter.

Ο Λουκακού είχε αξιολογηθεί με 86 στο FIFA 20 και στη νέα έκδοση του παιχνιδιού έχασε έναν βαθμό, πέφτοντας στο 85. Σκορ που τον τοποθετεί πίσω από τον Τζέιμι Βάρντι και τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Θυμίζουμε πως ο 26χρονος επιθετικός της Ίντερ σκόραρε 23 γκολ στην πρώτη του σεζόν στην Serie A και έσπασε το ρεκόρ στο Europa League πετυχαίνοντας τουλάχιστον ένα γκολ σε 10 σερί αναμετρήσεις της διοργάνωσης! O Λουκακού ολοκλήρωσε την σεζόν 2019-2020 με 34 γκολ και 6 ασίστ, έτσι μόνο η EA Sports μπορεί να απαντήσει γιατί αντί η μετοχή του να σημειώσει άνοδο, έπεσε κατά μια μονάδα...

Την ίδια στιγμή ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αξιολογήθηκε με 87 μονάδες, ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξη του όταν είδε στην κάρτα του το 66 στην κατηγορία ικανότητας στο σουτ, έχοντας σκοράρει 4 γκολ πέρσι, τα 3 εκτός περιοχής. "Ίσως το έβαλαν γιατί είναι ο αριθμός της φανέλας μου", τόνισε στο BBC ο διεθνής μπακ της Λίβερπουλ.

Ο Εϊμερίκ Λαπόρτ είναι ο 4ος καλύτερος στόπερ του FIFA 21 βάσει αξιολόγησης, ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξη του για τις 63 μονάδες που συγκέντρωσε στην κατηγορία της ταχύτητας. Έκπληξη την οποία ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε με μια γκριμάτσα που ανέβασε στο twitter.

Ο Γιαν Όμπλακ ήταν από αυτούς που έμειναν ευχαριστημένοι, καθώς είχε την μεγαλύτερη αξιολόγηση στους τερματοφύλακες, συγκεντρώνοντας 91 μονάδες. Ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πιο ψηλά από τους Φαν Ντάικ, Σαλάχ, Μανέ και Εμπαπέ, πίσω μόνο από τους Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόβσκι, Ντε Μπράινε, Νεϊμάρ. Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK