Ο Λουντ και ο Κουλιμπαλί "καίνε" τον Δώνη, όχι ο Κόντε

Πολλοί θέτουν ως προτεραιότητα του Παναθηναϊκού μία "έκπληξη" με την απόκτηση του Πέδρο Κόντε. Ο ρεαλισμός, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση κάνει Νταμπίζα και Δώνη να προσπαθούν πρώτα να "κλείσουν" τα εντός ζητήματα και μετά να πάνε για κάποια μεταγραφή (αν βρεθούν χρήματα).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιώργος Δώνης EUROKINISSI

To να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός αυτή την ώρα τον Πέδρο Κόντε ισοδυναμεί με όνειρο θερινής νυκτός. Οχι μόνο γιατί ο Ισπανός στράικερ φέρεται να έχει συμφωνήσει με ομάδα του Κόλπου ( σας είχε ενημερώσει σχετικά το Ευαγγέλιο) αλλά και γιατί οι πράσινοι δεν έχουν χρήματα να κινηθούν.

Τι μπορούν να κάνουν Νταμπίζας και Δώνης μέχρι να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς; Να εξαντλήσουν την επιρροή τους έτσι ώστε να μείνουν στο Κορωπί τόσο ο Λουντ όσο και ο Κουλιμπαλί.

Ο Φινλανδός μέσος ψάχνει ανά την Ευρώπη ένα συμβόλαιο της τάξης των 600.000 ευρώ το χρόνο.

Δεν είναι εύκολο να το βρει, θέλει όμως να εξαντλήσει τις δυνατότητες. Ο Νταμπίζας έχει μιλήσει πολλές φορές μαζί του και του έχει δώσει να καταλάβει ότι στο νέο Παναθηναϊκό θα είναι τρομερά χρήσιμος. Οσο δεν κλείνει, οι πιθανότητες των "πράσινων" παραμένουν ζωντανές.

Ο Κουλιμπαλί βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει την πρόταση που θα ήθελε, αυτήν που θα του έδινε το δικαίωμα να πει ότι "Παναθηναϊκός, τέλος".

Για τον Αφρικανό ισχύουν τα ίδια. Ο Δώνης τον θέλει, οπότε όσο δεν κλείνει ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει.

Οσο για το φορ; Εχει ο θεός και ο...Παϊρότζ.Ο Παναθηναϊκός εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να βιαστεί ενώ από την πλευρά του ο Ταϊλανδός θα ορίσει τις εξελίξεις γνωστοποιώντας στους Δώνη και Νταμπίζα το μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους.

ΝΓ

News 24/7

24MEDIA NETWORK