Ο Λουτσέσκου δεν εξήγησε μόνο τι ισχύει με τον Μουλέν

Με αφορμή ερώτηση για τον Τιμπό Μουλέν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου EUROKINISSI

Ο αποκλεισμός του Τιμπό Μουλέν από τη 18άδα του αγώνα με την ΑΕΛ προκάλεσε κάποια ερωτηματικά. Τι συμβαίνει με τον Γάλλο χαφ και σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Μία από τις ερωτήσεις που έγιναν στον Λουτσέσκου μετά το 3-0 επί της ΑΕΛ ήταν κι αυτή. Τι απάντησε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ; " Το σημαντικό για κάθε παίκτη είναι να καταλάβει ότι δεν είναι εδώ για μία μέρα, έχει μία προοπτική να μείνει εδώ. Θα προσαρμοστεί, θα καταλάβει περισσότερο τα πράγματα και τότε θα μπει".

Πιάστηκε όμως από την περίσταση και ανέλυσε το σκεπτικό του.

Τόνισε χαρακτηριστικά: " Πάρτε σαν παράδειγμα τον Σάκχοφ και τον Κάνιας. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήταν εκτός και τώρα είναι μέσα στα ματς. Ο Αζεβέδο είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, αλλά έχουμε την ισορροπία αυτή και όποιος παίκτης κληθεί να μπει στο γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμος. Όποιος παίκτης μπήκε, έδωσε το καλύτερο. Ο Μακ μπήκε κι έπαιξε στο δεξί άκρο, που δεν είναι η φυσική του θέση και τα πήγε πολύ καλά. Ο Μπίσεσβαρ πιθανόν να είναι λίγο λυπημένος, γιατί δεν παίζει βασικός σε πολλά παιχνίδια, αλλά ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ σαν παίκτη και ότι είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Και θα πρέπει να συνεχίσουμε με το 100% της συγκέντρωσης, γιατί αυτό θα κάνει στο τέλος τη διαφορά από μία ομάδα που θα είναι νικήτρια και μία ομάδα που δεν θα πάρει τίποτα στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK