Ο Λουτσέσκου ξεσπάθωσε κατά του διαιτητή για το πέναλτι και του Κούγια για το φτύσιμο

Ένοχος ο ρέφερι, ένοχοι και οι παίκτες του κατά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σχολίασε και το χοντρό επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν έδωσε το πέναλτι στον Λέο Μάτος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιάστηκε από 'κει για να στηρίξει όλη την "απολογία" του μετά τη νέα εκτός έδρας βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής αναγνώρισε ότι ευθύνονται και οι ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ωστόσο πολύ στη διαιτησία.

Τόνισε χαρακτηριστικά: " Χάσαμε τρεις πόντους που τους είχαμε στο χέρι μας. Ελέγξαμε απόλυτα το πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Ελ Καντουρί και τον Βιεϊρίνια, είχαμε και το γκολ. Ήταν μία μεγάλη μάχη με μία Λάρισα που είχε μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήσαμε πολύ, αλλά είχαμε την κατοχή. Δυστυχώς υπήρξε ένα πέναλτι με κόκκινη κάρτα επίσης, όταν ο Μάτος δέχθηκε ένα σπρώξιμο και κλωτσιά από πίσω, δύο μέτρα μπροστά από την εστία, με την μπάλα μπροστά του έτοιμος να σκοράρει.

Ο διαιτητής δεν το είδε και το σκορ πιθανόν να ήταν 2-0 υπέρ μας, αν το έδινε. Περνώντας ο χρόνος, το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω, η Λάρισα προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το πως διαχειριστήκαμε την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά. Επίσης δεν ελέγξαμε καθόλου καλά το παιχνίδι με 10 παίκτες. Αυτό είναι που μας απογοητεύει, είμαστε ένοχοι γιατί δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση. Αλλά συγνώμη που θα το πω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι. Έχω δει να δίνονται πέναλτι που δεν είναι, αλλά σήμερα είναι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Συμφωνώ αν μου πείτε ότι κι εμείς χάσαμε τον έλεγχο στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού. Θα πρέπει ν' αναφερθώ και σε κάτι ακόμη. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να φέρονται διαφορετικά. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο μίας ομάδας να φτύνει τον παίκτη σου. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται

Στις περιπτώσεις του Μαουρίτσιο και του Σαμπράνο θεωρώ ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, για να μπούμε με την ίδια λογική, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο γιατί δεν έχω ξαναδεί τη Λάρισα να παίζει με τέτοιο κίνητρο και τόση επιθετικότητα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, να βγούμε και στην επίθεση, αλλά τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, έρχονται από συγκεκριμένα επεισόδια. Και αυτά τα επεισόδια δεν ήταν υπέρ μας. Ξανά θα σας πω, δώστε μας το πέναλτι και την κόκκινη που είναι σωστή και το παιχνίδι θα γίνει 2-0. Ξανά θα πω ότι είναι λάθος δικό μας, αλλά θα πρέπει να μάθουν οι διαιτητές να σφυρίζουν σωστά. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα. Στη διαδικασία με τις κάρτες. Εγώ θέλω το σωστό, να μας δώσει την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι στον Μάτος.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι αυτή, θα πρέπει το ξεπεράσουμε αυτό. Στην έδρα τους οι ομάδες αυτές παίζουν με μεγαλύτερη επιθετικότητα. Η Λάρισα έχει το δικό της μερίδιο σε όλο αυτό, όπως είπα και πριν. Αλλά στο τέλος θα πούμε, ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε 3 ευκαιρίες, μία κόκκινη κάρτα κι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά όσα έγιναν, αλλά είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK