Ο "Λύκος" είναι για εξωτερικό και το ξέρει...

Μετά την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός φέρεται να μπήκε στο παιχνίδι "φλερταρίσματος" με τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ από Αυστρία μεριά για το μέλλον του Έλληνα μπακ της Στουρμ Γκρατς με τις φουλ χρονιές τις τελευταίες σεζόν.

Ο "Λύκος" είναι για εξωτερικό και το ξέρει...

Ο "Λύκος" της Στουρμ Γκρατς, Μπάμπης Λυκογιάννης αναγεννήθηκε όταν φόρεσε τη φανέλα του αυστριακού κλαμπ και τώρα που το συμβόλαιό του εκπνέει με τη συγκεκριμένη ομάδα, δύο εκ των "Big-4" στην Ελλάδα ενδιαφέρονται να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Από τη μία η ΑΕΚ που θέλει να φουλάρει το ρόστερ της με Έλληνες πρώτης γραμμής έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Στο... κόλπο φέρεται βάσει δημοσιευμάτων να μπήκε και ο Ολυμπιακός που παρότι άφησε ελεύθερο τον Λυκογιάννη το καλοκαίρι του 2015, τώρα βλέπει έναν άλλο Λυκογιάννη στο... ραντάρ.

Στα 24 του χρόνια η χρηματιστηριακή του αξία από τις 250.000 ευρώ από το 2011 έχει εκτοξευθεί στα 2,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ παράλληλα έγινε και διεθνής στο ματς κόντρα στο Βέλγιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΕΖΟΝ ΕΦΕΡΑΝ "ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ"

Ο Λυκογιάννης φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε δύο συμμετοχές στο Champions League, κι από τη στιγμή που ντύθηκε με τα χρώματα της Στουρμ Γκρατς (σ.σ. καλοκαίρι 2015) μετράει γεμάτες σεζόν με 5.785 αγωνιστικά λεπτά που μεταφράζονται σε 66 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Οι σεζόν αυτές στην Αυστρία έκαναν τον Λυκογιάννη γνωστό στη γερμανική αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr υπάρχει ενδιαφέρον από κλαμπ, αλλά φιλολογικό μέχρι στιγμής, καθώς ο "Λύκος" θα μπορεί να μιλάει με ομάδες από την 1η Γενάρη βάσει νόμου.

Εννοείται πως ο 24χρονος με ύψος 1,86 φέρεται να είναι κολακευμένος που τ' όνομά του βρίσκεται σε λίστες ομάδων και να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ

Για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας που έχει καταφέρει να... απογειώσει την καριέρα του και να γίνει πόλος έλξης μεταξύ αρκετών κλαμπ στο εξωτερικό. O επαναπατρισμός είναι κάτι δύσκολο. Εκτός φυσικά αν δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, που δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά η προοπτική μέσω της διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη να ανοίξει εκ νέου το παράθυρο της διεθνούς καριέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK