Ο Μαγκουάιρ δεν μετανιώνει για το περιστατικό στην Μύκονο

Ο Μαγκουάιρ έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2020.

England soccer player Harry Maguire leaves a court building on the Aegean island of Syros, Greece, on Saturday, Aug. 22, 2020. The Manchester United captain was arrested during a brawl on the neighbouring holiday island of Mykonos. (AP Photo/Michael Varaklas)
Ο Μαγκουάιρ φεύγει από τα δικαστήρια της Σύρου AP PHOTO/MICHAEL VARAKLAS

Το καλοκαίρι του 2020 ο Χάρι Μαγκουάιρ έμπλεξε σε μεγάλο καυγά στην Μύκονο ο οποίος είχε ως συνέπεια ο Άγγλος στόπερ να συλληφθεί από τις ελληνικές αστυνομικές Αρχές και να μείνει στο κρατητήριο για δύο βράδια. Δύο χρόνια μετά ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το περιστατικό.

Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στους TIMES, ο Χάρι ρωτήθηκε για το περιστατικό και είπε πως δεν μετανιώνει για ό,τι έγινε. Συγκεκριμένα, ο διεθνής Άγγλος τόνισε: "Κάποιοι άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι άλλοι όχι. Άλλα ένα πράγμα που μπορώ να πω για την Μύκονο είναι πως δεν μετανιώνω.

Δεν με ανησυχεί τίποτα. Δεν ανησυχώ για τίποτα όσον αφορά αυτό το περιστατικό. Η συνείδησή μου είναι καθαρή για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Ήμασταν εννέα εκείνο το βράδυ, καταλαβαίνουμε τι έγινε..."

Θυμίζουμε πως η πλευρά Μαγκουάιρ υποστηρίζει πως δύο άνδρες χορήγησαν ουσία στην αδερφή του ποδοσφαιριστή χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και μερικά λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις της.

Διαβάστε περισσότερα

Χάρι Μαγκουάιρ: Πωλείται!

Παρί: Έκανε μυθική πρόταση στον 16χρονο Έντρικ, αλλά η Παλμέιρας αρνήθηκε

Ευρωπαϊκός γίγαντας πληρώνει "τρελά" χρήματα για 15χρονο συμπαίκτη του Μάρκο Λιβάγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK