Ο μάγος του Πογκμπά αποκαλύψε αν έκανε βουντού στον Εμπαπέ

Πως δεν έκανε ποτέ μάγια στον Κιλιάν Εμπαπέ παρά τα λεγόμενα του αδερφού του Πογκμπά δήλωσε ο μάγος που λέγεται ότι προσέλαβε ο Γάλλος μέσος.

FILE - Soccer players Mathias Pogba, left, Paul Pogba pose for photographers upon arrival at the MTV European Music Awards 2017 in London, Sunday, Nov. 12, 2017. A police investigation into allegations that France soccer star Paul Pogba was targeted by extortionists took a bizarre new twist Friday Sept. 23, 2022 with the release by one of the suspects, his elder brother Mathias, of a long string of videos taking aim at the 2018 World Cup winner, his entourage and wealthy lifestyle. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File)
Ο Πολ Πογκμπά με τον αδερφό του Ματίας VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Ένα αρκετά παράξενο περιστατικό είχε δει το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι όταν ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας κατηγόρησε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή πως παλαιότερα είχε κάνει μάγια σε συμπαίκτες του.

Ακολούθησε η απάντηση του Πογκμπά ο οποίος είπε πως ναι μεν πήγε σε μάγο αλλά όχι για να κάνει κακό σε συμπαίκτες του, αλλά για να βοηθήσει φτωχά παιδιά στην Αφρική.

Αρκετό καιρό μετά από αυτή τη δήλωση του άσου της Γιουβέντους το λόγο πήρε ο περίφημος μάγος και απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον Πογκμπά να του ζητάει να κάνει μάγια ώστε να πάθει κακό ο Εμπαπέ.

"Όλη αυτή η ιστορία της μαγείας είναι μία καθαρή εφεύρεση. Ο Πολ δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω κάτι συγκεκριμένο για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η μόνη φορά που μιλήσαμε γι αυτόν ήταν μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2018. Μάλιστα, μου είπε πως είναι δώρο από τον Θεό να έχουν μαζί τους τον Κιλιάν".

Θυμίζουμε ότι ο αδερφός του Πογκμπά τον είχε κατηγορήσει δημόσια πως ήθελε να κάνει μάγια στον Εμπαπέ στη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2019 για το Champions League.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στη δράση και έφαγε τέσσερα από την προτελευταία της Ισπανίας

Ιαπωνία: Ο 55άρης Μιούρα παίρνει μεταγραφή στην Ευρώπη

Ρονάλντο: Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο CR7 έκανε τσαλίμι στον Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK