Ο Μαλεζάνι ανέλαβε τις ευθύνες του

Μπορεί να ήταν η καθιερωμένη συνάντηση την επομένη των αγώνων, ωστόσο το περιεχόμενό της δεν θύμιζε σε τίποτε τις τελευταίες συναντήσεις τους.

Ο Μαλεζάνι ανέλαβε τις ευθύνες του
Μπορεί να ήταν η καθιερωμένη συνάντηση την επομένη των αγώνων, ωστόσο το περιεχόμενό της δεν θύμιζε σε τίποτε τις τελευταίες συναντήσεις τους.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν εξοργισμένος, περισσότερο και από την ισοπαλία στη Λιβαδειά, που είχε τότε προστεθεί ως ένας επιπλέον κρίκος σε μία αλυσίδα ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, διευρύνοντας επικίνδυνα την απόσταση από την κορυφή.

Ο αποκλεισμός από ομάδα μικρότερης κατηγορίας δεν είχε ιστορικό προηγούμενο στην ομάδα του “τριφυλλιού” και οι δικαιολογίες μετά από ένα τέτοιο στραπάτσο δεν περισσεύουν. Γι αυτό ίσως και ο Ιταλός τεχνικός δεν προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει επί της ουσίας.

Ήταν ξεκάθαρος όμως σε ό,τι αφορά στην ανάληψη των ευθυνών, περισσότερο από ποτέ. “Εκ του αποτελέσματος έκανα λάθος στις επιλογές μου, αλλά αν το παιχνίδι ξανάρχιζε τώρα, θα έκανα το ίδιο ακριβώς λάθος. Δεν πίστευα και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω, ότι για να επικρατήσεις μιας ομάδας μικρότερης κατηγορίας, αν και ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος από αρκετές ομάδες πρώτης κατηγορίας που αντιμετωπίσαμε, χρειάζεται να είναι παρών ο Κονσεϊσάο ή ο Γκονζάλες. Όφειλα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, τα οποία πιστεύουμε και θα τα χρειαστούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα”.

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης δεν ήταν το ίδιο ξεκάθαρο, αν και πρόθεση του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΠΑΕ είναι να αναλάβει δράση και να δώσει γροθιά στο μαχαίρι. Επαναλαμβάνουμε, η πρόθεση είναι αυτή. Γιατί και στο παρελθόν υπήρξαν προθέσεις, αλλά τελικά το “αφεντικό” των “πρασίνων” περιορίστηκε σε πρόγραμμα γυμναστικής με τον Ρότζερ Σπράι, αποφεύγοντας να απευθυνθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δήλωση-διευκρίνιση

Σε κοινή δήλωση με αφορμή το θερμό επεισόδιο στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων του Παγκρήτειου Σταδίου, προχώρησαν οι Γιάννης Γκούμας και Φάνης Γκέκας:

"Μια συζήτηση με οπαδό της ομάδας μας, μεταφέρθηκε ως επεισόδιο, ουδέποτε έγινε επεισόδιο με φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Παρά την ένταση της στιγμής, ο διάλογος δεν ξέφυγε από τα όρια, όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας τους σεβόμαστε και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους.

Εμείς πονάμε πιο πολύ από όλους όταν χάνουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι σίγουρος ότι θα το πράξουμε για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που της αξίζει".

Βεβαίως και υπήρξε επεισόδιο κι αν δεν επενέβαιναν πυροσβεστικά οι ψυχραιμότεροι και δεν άνοιγε η πίσω πόρτα του λεωφορείου που θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο μετά από φωνές των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δημήτρη Σκιάνη, δεν θα είχαν προληφθεί τα χειρότερα.

Γεγονός πάντως είναι ότι δεν θα υπήρχε επεισόδιο, αν ο Γκούμας αποχωρούσε σιωπηλός και δεν αποφάσιζε να απαντήσει στον πρώτο οπαδό του Παναθηναϊκού που τον πλησίασε και με ειρωνικό ύφος του είπε: “Μπράβο Γιαννάκη. Καλά τα καταφέρατε πάλι σήμερα”...

News 24/7

24MEDIA NETWORK