Ο μάνατζερ του Βράνιες λέει τη δική του αλήθεια για το επεισόδιο...

Ο μάνατζερ του Ογκνιέν Βράνιες, του "'Ογκι" όπως τον αποκαλεί ο Μίραλεμ Γιαγκανιάτς μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr για τα... καμώματα του Βόσνιου σέντερ μπακ, τα οποία όμως αρνήθηκε! Ποιο το σκεπτικό του ατζέντη για την ανανέωση του Βράνιες στην ΑΕΚ.

Ο μάνατζερ του Βράνιες λέει τη δική του αλήθεια για το επεισόδιο...

Καμία όχληση από την ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί ο μάνατζερ του Ογκνιέν Βράνιες, Μίραλεμ Γιαγκανιάτς, όπως δήλωσε στο Contra.gr. Τι απάντησε όταν τον ρωτήσαμε για τον πελάτη του, που φέρεται να έχει συχνά πυκνά "εκρήξεις"...

" Ποτέ δεν έχουν υπάρξει ζητήματα με τη συμπεριφορά του Βράνιες στην ΑΕΚ..." έσπευσε να μας ξεκαθαρίσει, με το που άκουσε να του λέμε για το επεισόδιο του πελάτη του με τον Μανόλο Χιμένεθ, μετά το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα...

Επιμείναμε, αναφέροντας πως τόσο ο παίκτης όσο και ο προπονητής του δεν άφησαν το μεταξύ τους επεισόδιο να διαρρεύσει όπως το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ για να διατηρηθεί η ηρεμία σ' ένα σύνολο που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος: " Έλα, το ξέρετε... Άνθρωπος των ΜΜΕ είστε... Όλοι μπορούν να πουν ένα ψέμα στις μέρες μας μέσω των media. Δεν είναι απαραίτητο να γράφεις την αλήθεια, απαραίτητο είναι να γράψεις κάτι εντυπωσιακό..."!

Σχετικά με τις αναφορές που έχουν γίνει ότι η Ένωση θα επικοινωνήσει με τον Βόσνιο ατζέντη για να του θέσει επί τάπητος συμπεριφορικά ζητήματα του Βράνιες απάντησε: " Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου και δεν νομίζω να επικοινωνήσει κιόλας, γιατί ο Όγκι δεν έχει κάνει κάτι λάθος!"

Επισημάναμε στον Γιαγκανιάτς ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Βράνιες "ανέβασε" μία φωτογραφία στα social media που κρατάει αγκαλιά τον προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ. Ρωτήσαμε αν αυτό ήταν ένα δείγμα μεταμέλειας από τον ποδοσφαιριστή για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ισπανό. Αυτός όμως, το βιολί του...

" Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνω ότι ο Όγκι δεν είχε ποτέ προβλήματα με κανέναν! Άνθρωποι ζηλεύουν τη σχέση αγάπης του Βράνιες με την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. Δεν αντέχουν ότι τραγουδούν οι φίλαθλοι γι' αυτόν μετά από κάθε ματς. Έτσι δουλεύουν αυτά. Είμαστε ήρεμοι όμως..."

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Βράνιες κι αν θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα, ο Γιαγκανιάτς... πέταξε το μπαλάκι στην Ένωση: " Δεν νομίζω. Δεν αποφασίζουμε εμείς τι θέλει το κλαμπ. Εάν η ομάδα θέλει να ανανεώσει τότε ξέρουν καλά πού να μας βρουν. Εάν πάλι δεν το επιθυμούν δεν μας κυριεύει το στρες, υπάρχουν ομάδες για τον Όγκι. "

24MEDIA NETWORK