Ο Μανέ πλήρωσε τα έξοδα συμπατριωτών του για να δουν από κοντά τη Σενεγάλη στο Κόπα Αφρικα

Σε μία όμορφη κίνηση προχώρησε ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος πλήρωσε τα έξοδα συμπατριωτών του, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα.

Ο Μανέ πλήρωσε τα έξοδα συμπατριωτών του για να δουν από κοντά τη Σενεγάλη στο Κόπα Αφρικα
THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που διαπρέπει σε Αγγλία και Ευρώπη με τη Λίβερπουλ τα τελευταία έξι χρόνια είναι επίσης και ένας μεγάλος φιλάνθρωπος, με τη δράση του να είναι ξακουστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ των κόκκινων επενδύει πολλά χρήματα από τις ετήσιες αποδοχές του σε φιλανθρωπίες και είναι από τους πιο ενεργούς ποδοσφαιριστές σε αυτό το κομμάτι και όχι μόνο στην πατρίδα του.

Αυτή τη φορά ο 29χρονος πλήρωσε από την τσέπη του τα έξοδα σε 50 Σενεγαλέζους για να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ημιτελικό της Τετάρτης (2/2) ανάμεσα στην Μπουρκίνα Φάσο και τη χώρα τους (1-3), η οποία ήταν κι εκείνη που πήρε το πρώτο "εισιτήριο" για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με την αντίπαλό της να προκύπτει από το Καμερούν - Αίγυπτος που θα διεξαχθεί απόψε στις 21:00.

Από τη στιγμή μάλιστα, που η Σενεγάλη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του τουρνουά, ο Μανέ υποσχέθηκε ότι θα το ξανακάνει για πολλούς περισσότερους, ώστε να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK