Ο Μανωλάς "δένει" Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα

Άλλος κέρασε και άλλος... ήπιε στο δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρόμα με τον Μανωλά να κάνει δώρο την... παραμονή του Ουμτιτί στη ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Barcelona's Samuel Umtiti third left, shouts to score next to Roma's Kostas Manolas, second left, during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Samuel Umtiti third left, shouts to score next to Roma's Kostas Manolas, second left, during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP IMAGE

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-1 τη Ρόμα στο "Καμπ Νόου" με τα δύο πρώτα γκολ των Καταλανών να μπαίνουν από αυτογκόλ των Ρωμαίων.

Το δεύτερο μάλιστα τέρμα που σημειώθηκε στην εστία της ιταλικής ομάδας σκόραρε καταλάθος ο Κώστας Μανωλάς, το οποίο όμως έδειξε πολλά... για τις προθέσεις του Σαμουέλ Ουμτιτί.

Η παραμονή του Γάλλου αμυντικού στη Βαρκελώνη έχει μετατραπεί σε σήριαλ τον τελευταίο καιρό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοσέ Μουρίνιο να "καραδοκούν" για την απόκτησή του.

Μπορεί το συμβόλαιο του διεθνή άσου να λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσής του βρίσκεται στα 60.000.000 ευρώ, ποσό που βρίσκεται σε λογικά πλαίσια για το μπάτζετ των "κόκκινων διαβόλων", αλλά και λοιπών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Παρότι η ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με τους "μπλαουγκράνα" καθυστερεί να επιτευχθεί, αφού ο Γάλλος ψάχνει μια πιο επικερδή συμφωνία, φανέρωσε μέσω του αυτογκόλ του Έλληνα σέντερ μπακ τι έχει στο μυαλό του για το μέλλον της καριέρας του.

Η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα με τον Μανωλά να χρεώνεται το τέρμα και τον Ουμτιτί να "κλέβει" τον πανηγυρισμό, καθώς εμπλέκεται στη φάση και να δείχνει μπροστά σε 90.000 φίλους της Μπαρτσελόνα το σήμα του συλλόγου στη φανέλα του.

Επιπλέον, μετά τον αγώνα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία του από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, γράφοντας " Πάμε Μπάρτσα", ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποια είναι η προτεραιότητά του με την πολυπόθητη ανανέωση μάλλον... να πλησιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΜΤΙΤΙ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΜΤΙΤΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK