Ο Μανωλάς είπε το "si" στον Μόντσι αλλά με έναν όρο!

Η Ρόμα θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον Κώστα Μανωλά και εκείνος εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο σε ραντεβού του με τον Μόντσι, βάζοντας όμως και όρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μανωλάς είπε το "si" στον Μόντσι αλλά με έναν όρο!

Τους περασμένους μήνες τα ιταλικά ΜΜΕ προέβαλαν την Ίντερ ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και αρκετοί ήταν μάλιστα εκείνοι που έγραφαν για συμφωνία μεταξύ των "νερατζούρι" και της Ρόμα, όμως στο φινάλε της σεζόν η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Εκείνος που μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Olimpico" είναι ο Ρούντιγκερ που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει (υποψήφια η Ίντερ) ενώ την ίδια ώρα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι, έχει ρίξει όλο το βάρος στο να κρατήσει στο ρόστερ τον Έλληνα σέντερ μπακ.

ROME, ITALY - MAY 14:  Konstantinos Manolas of AS Roma greets his fans at the end of Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - MAY 14: Konstantinos Manolas of AS Roma greets his fans at the end of Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ με δημοσιεύματά τους την Παρασκευή (2/6), πριν από λίγες ημέρες Μόντσι και Μανωλάς συζήτησαν από κοντά αναφορικά με το μέλλον του 25χρονου στην Ρόμα, με τον πρώην άσο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ να του εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στους "τζαλορόσι" και τη νέα σεζόν (έχει συμβόλαιο άλλωστε μέχρι το 2019).

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως μέσα στις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του Μόντσι με τον μάνατζερ του Μανωλά, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να μην αλλάζει πάντως στάση: ναι μεν θέλει να μείνει αλλά ζητάει γενναία αύξηση των ετήσιων απολαβών του ώστε να πάει από το 1,5 στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK