Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους: "Η Ρόμα παίζει καλύτερα απ'όλους"

Ο Κώστας Μανωλάς θεωρεί πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί για τον τίτλο αλλά η Ρόμα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο! Τι απάντησε για τα αρκετά γκολ που δέχονται οι Ρωμαίοι.

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους: "Η Ρόμα παίζει καλύτερα απ'όλους"

"Στη Ρόμα χρειάζεται διάρκεια, χρειάζεται σωστή νοοτροπία και σωστή προσέγγιση των αγώνων. Είμαστε πιο δυνατοί απ'όλους. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί, όπως όμως έχουμε δει στο γήπεδο παίζουμε καλύτερα απ'όλους.

Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια που παίζεις χειρότερα και μπορείς να χάσεις όταν παίζεις καλύτερα από τους αντιπάλους, όπως έδειξαν τα εκτός έδρας ματς με Φιορεντίνα και Έμπολι όπου χάσαμε πέντε σημαντικούς πόντους", τόνισε ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός με συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "τζαλορόσι".

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ:

Για την τρομερή επιθετική συγκομιδή των Τζέκο και Σαλάχ: "Όπως είδαμε, σκοράρουν πάρα πολύ και βοηθούν την ομάδα. Το σημαντικό είναι να νικάμε, είμαστε 11 στο γήπεδο: θα πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Το ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από έναν ή δύο παίκτες, διαφορετικά δεν νικάει η ομάδα".

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους: "Η Ρόμα παίζει καλύτερα απ'όλους"

Για το αν μπορεί ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μπορεί να παίξει στο μέλλον το ρόλο του κεντρικού αμυντικού: "Ο Ντανιέλε μπορεί να το κάνει αυτό όπως το κάνει ο Μπονούτσι. Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος παίκτης, με τεχνική, ξέρει να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω. Όταν λείψουν οι αμυντικοί μπορεί να είναι χρήσιμος και εκεί".

Για το ένα γκολ κατά μέσο όρο που δέχεται σε κάθε ματς πρωταθλήματος η Ρόμα: "Η Ρόμα έχει αυτό το μέσο όρο επειδή παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε αβαντάζ δύο γκολ κάνουμε επίθεση, αλλά θα πρέπει να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία για να δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Δώδεκα γκολ παθητικό δεν είναι λίγα".

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στην Γιουβέντους: "Η Ρόμα παίζει καλύτερα απ'όλους"

Για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου υπάρχουν τα ντέρμπι με Μίλαν και Γιουβέντους: "Κατά τη γνώμη μου είναι ο σημαντικότερος μήνας, αν καταφέρουμε να πάρουμε ψυχολογία από τα επόμενα πέντε παιχνίδια η ομάδα θα ανέβει ακόμα περισσότερο".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK