O Μανωλάς έστειλε "μήνυμα" στην Ίντερ

Τα σενάρια για πρόταση της Ίντερ οργιάζουν, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς δηλώνει χαρούμενος στη Ρόμα και στέλνει μήνυμα στους Μιλανέζους ενόψει του ματς των δύο ομάδων στο "Meazza".

VILLARREAL, SPAIN - FEBRUARY 15:  Konstantinos Manolas during an AS Roma training session at Estadio de la Ceramica on February 15, 2017 in Villarreal, Spain.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
VILLARREAL, SPAIN - FEBRUARY 15: Konstantinos Manolas during an AS Roma training session at Estadio de la Ceramica on February 15, 2017 in Villarreal, Spain. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Όσο ο Κώστας Μανωλάς δεν έρχεται σε συμφωνία με την Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του τόσο πληθαίνουν οι μνηστήρες για αυτόν και τα σενάρια περί απομάκρυνσής του το ερχόμενο καλοκαίρι από το "Olimpico", με πολλούς να υποστηρίζουν μάλιστα πως η ομάδα που βρίσκεται στην pole position στην κούρσα της απόκτησής του είναι εδώ και καιρό η Ίντερ.

Ο ίδιος πάντως ο Κώστας Μανωλάς κλείνει τα αυτιά στις σειρήνες εντός και εκτός Ιταλίας και μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο match programme της Ρόμα ενόψει του αγώνα με την Ίντερ στο "Meazza", φρόντισε να δείξει πως περνάει καλά στους Ρωμαίους ενώ έστειλε και μήνυμα νίκης ενόψει της κόντρας των δύο ομάδων.

O Μανωλάς έστειλε "μήνυμα" στην Ίντερ

" Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Ίντερ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχουν αλλάξει προπονητή, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής αλλά, αν κάνουμε τη δουλειά μας, θα πάρουμε τη νίκη.

Η Ίντερ έχει πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαστε Ρόμα, πηγαίνουμε στο Μιλάνο για να νικήσουμε" , τόνισε μεταξύ άλλων ο 25χρονος Έλληνας διεθνής στόπερ, ο οποίος για την παρουσία του στην Ρόμα από το 2014 και μετά, δήλωσε:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, στην πρώτη σεζόν που ήρθα εδώ τερματίσαμε στην 2η θέση και την επόμενη χρονιά στην 3η. Έκανα καλά που ήρθα στη Ρόμα, είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω έτσι και να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK