Ο Μανωλάς "γυάλισε" στον Κλοπ και κάνει πρόταση!

Ο Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Κώστα Μανωλά στο Ρόμα-Λιόν και ετοιμάζεται να κάνει άκρως δελεαστικη πρόταση στην Ρόμα για τον Έλληνα σέντερ μπακ.

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η Ίντερ βρίσκεται στην pole position για να κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι τον Κώστα Μανωλά, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με τη Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2019), όμως καλό θα είναι να μην ξεγράφουν τους Άγγλους!

Lyon's Mathieu Valbuena, center, tries to run past Roma's Radja Nainggolan, left, and Roma's Kostas Manolas, right, during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lyon's Mathieu Valbuena, center, tries to run past Roma's Radja Nainggolan, left, and Roma's Kostas Manolas, right, during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Όπως αναφέρει η "Mirror" στην κυριακάτική της έκδοση, ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε πριν λίγες ημέρες έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες του για να τσεκάρει διά ζώσης τον Κώστα Μανωλά, με τον Γερμανό τεχνικό να μένει εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Έλληνα σέντερ μπακ στο Ρόμα-Λιόν που έλαβε χώρα στο "Olimpico" για τους "16" του Europa League και να σχεδιάζει να κάνει πρόταση για αυτόν.

Ο Μανωλάς "γυάλισε" στον Κλοπ και κάνει πρόταση!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει να αρπάξει στο φινάλε της σεζόν τον πρώην άσο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ προσφέροντας το ποσό των 35.000.000 λιρών (λίγο παραπάνω από 40.000.000 ευρώ) στην Ρόμα, την ώρα πάντως που στο παιχνίδι της απόκτησής του αναμένεται να μπουν και οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK