Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Η Ίντερ στρώνει χρυσάφι και αν η Ρόμα πει το "si" ο Κώστας Μανωλάς θα γράψει ιστορία ως η πιο πολυδάπανη μεταγραφή Έλληνα παίκτη σε ομάδα της Serie A. Παράλληλα όμως θα εκτοξευτεί στις πρώτες θέσεις του Top-10 με τα μεγαλύτερα deals στην ιστορία των Μιλανέζων! Διαβάστε το story.

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Θρασύβουλος, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ρόμα. Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα κεφάλαια στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κώστα Μανωλά και μπορεί να φαντάζει παραμυθένιο αν αναλογιστεί κανείς πως είναι μόλις 25 ετών και έχει αρκετά ακόμα παραγωγικά χρόνια μπροστά του ωστόσο είναι αρκετά πιθανό τα "καλύτερα" κεφάλαια για αυτόν να μην έχουν γραφτεί ακόμα...

Και αυτό γιατί ενώ πλησιάζει στην ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν του στη Serie Α με τη φανέλα της Ρόμα και έχει εδραιωθεί πλέον στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού ως ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ που κυκλοφορούν στη γειτονική χώρα, ολοένα και αυξάνονται οι μνηστήρες που θέλουν να τον πάρουν μακριά από την ιταλική πρωτεύουσα.

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Οι Ρωμαίοι επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2019) αλλά δεν τα έχουν βρει ακόμα μαζί του ως προς την οικονομική αναπροσαρμογή που επιθυμεί (αμείβεται με 1,8 εκ. ευρώ ετησίως και η επιθυμία του είναι να πάρει μία γενναία αύξηση που θα τον ανεβάσει στα 3 εκ.ευρώ), γεγονός που έχει ανοίξει την όρεξη σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Πέρα πάντως από τις ομάδες του εξωτερικού που τον είχαν στο στόχαστρο και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, σε αυτήν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μία ομάδα εντός των ιταλικών τειχών, με τα ρεπορτάζ να αποκαλύπτουν πως το γκρουπ των Κινέζων επενδυτών που ανέλαβε τα ηνία της Ίντερ (Suning Group) έχει επιλέξει τον Έλληνα στόπερ ως τον παίκτη πάνω στον οποίο θα "χτίσουν" την άμυνα της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Το ποσό μάλιστα που φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να ολοκληρώσουν το deal είναι τουλάχιστον 40 εκ.ευρώ, τρεις φορές δηλαδή παραπάνω από όσα είχαν δαπανήσει οι "τζαλορόσι" το καλοκαίρι του 2014 για να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό (13 εκ.ευρώ το κόστος της μεταγραφής), και αρκετοί εκτιμούν πως αν η συγκεκριμένη πρόταση πάρει σάρκα και οστά είναι αρκετά πιθανό ο παίκτης να αφήσει τη Ρώμη και να ανηφορίσει στο Μιλάνο.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα μιλάμε σε λίγους μήνες από τώρα για τον τέταρτο Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά τους Γεωργάτο, Καραγκούνη, Χούτο που θα φορέσει τη βαριά φανέλα της Ίντερ με τα 9 διεθνή τρόπαια (3 Πρωταθλητριών, 3 UEFA, 2 Διηπειρωτικά, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) και τα 30 εγχώρια (18 πρωταθλήματα Ιταλίας, 7 Κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ) αλλά και για την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία των Μιλανέζων!

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Έχοντας μάλιστα ως σημείο αναφοράς το ποσό των 40 εκ.ευρώ που θέλουν να επενδύσουν οι "νερατζούρι" για τον ταχύτατο Έλληνα άσο, αν ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση όχι μόνο θα μπει στη λίστα με τις πιο πολυδάπανες μεταγραφές όλων των εποχών για την Ίντερ αλλά θα εκτοξευτεί στη... 2η θέση μαζί με τη μεγάλη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, Ζοάο Μάριο! Πάνω από παίκτες-μύθους όπως το "φαινόμενο" των παγκόσμιων γηπέδων, Ρονάλντο, ο "πολύς" Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο "Πρίγκηπας" Ντιέγκο Μιλίτο, ο Κλάρενς Ζέεντορφ και άλλοι!

Ποιός είναι ο παίκτης που εδώ και σχεδόν 17 χρόνια έχει την τιμή να αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφική κίνηση της Ίντερ; Ο Κρίστιαν Βιέρι, μεγάλος "έρωτας" του Μάσιμο Μοράτι την εποχή που ο "Μπόμπο" ανήκε στην Λάτσιο, με τον ιστορικό ηγέτη να δίνει 90 δις ιταλικές λίρες (ποσό ίσον με 45 εκ.ευρώ) για να τον φέρει στην ομάδα του αλλά τον Ιταλό παλαίμαχο στράικερ να σηκώνει μόνο ένα Coppa Italia (2004-05) παρά τα πολλά γκολ που πανηγύρισε με τους Μιλανέζους.

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Με το φλερτ Ρωμαίων και Μιλανέζων για τον Κώστα Μανωλά να αναμένεται έντονο ενόψει της νέας σεζόν (η ιστοσελίδα "Goal.com" έχει κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία της Ίντερ με τον παίκτη για πενταετές συμβόλαιο ενώ η "Tuttosport" αποκάλυψε πως ο Μανωλάς είναι ο ένας εκ των τριών παικτών που θα "δωρίσει" η Suning στον Αντόνιο Κόντε για να τον πείσει να την αναλάβει), ας δούμε τους 10 παίκτες για τους οποίους η ομάδα της Λομπαρδίας τα "έσκασε χοντρά" για να τους εντάξει στο ρόστερ της μέσα στο πέρασμα των χρόνων...

ΟΙ 10 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ

1. Κρίστιαν Βιέρι - 45.000.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

2. Ζοάο Μάριο - 40.000.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

3. Ερνάν Κρέσπο - 36.000.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

4. Ζοφρί Κοντογκμπιά - 36.000.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

5. Ρονάλντο - 28.000.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

6. Φραντσέσκο Τόλντο - 26.500.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

7. Ντιέγκο Μιλίτο - 25.000.000 ευρώ

Inter Milan's Argentinian forward Alberto Milito Diego celebrates after scoring during the UEFA Champions League final football match Inter Milan against Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 22, 2010.    AFP PHOTO / JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Argentinian forward Alberto Milito Diego celebrates after scoring during the UEFA Champions League final football match Inter Milan against Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 22, 2010. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

8. Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς - 24.800.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

9. Ρικάρντο Κουαρέσμα - 24.600.000 ευρώ

Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

10. Κλάρενς Ζέεντορφ - 24.500.000 ευρώ

6 Jan 2000:  Clarence Seedorf of Inter Milan in action during the Serie A match against Perugia played at the San Siro in Milan, Italy. Inter won the game 5-0. \ Mandatory Credit: Claudio Villa /Allsport
6 Jan 2000: Clarence Seedorf of Inter Milan in action during the Serie A match against Perugia played at the San Siro in Milan, Italy. Inter won the game 5-0. \ Mandatory Credit: Claudio Villa /Allsport GETTY IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο πρώτος αποκλεισμός του Μανωλά δεν έγινε λόγω... μεταγραφής
Προσφέρει 400.000.000 ευρώ στον Κόντε και δώρο τον Μανωλά!
Η Ρόμα "πέταξε το μπαλάκι" στον Μανωλά για την ανανέωση
Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!
Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του
Η ατάκα για Μανωλά που "γειώνει" τον Μουρίνιο!
Ο Μανωλάς γιόρτασε με πανηγυρική φωτογραφία με Τότι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK