Ο Μάνταλος το ήξερε, το είπαν και οι γιατροί

Οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο στο ματς με τον Πανιώνιο.

29/10/2017 Panionios Vs AEK for Superleague season 2017-18, in Nea Smyrni Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
29/10/2017 Panionios Vs AEK for Superleague season 2017-18, in Nea Smyrni Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος έπεσε στο έδαφος στη φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ της ΑΕΚ αντιλήφθηκε αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και το έδειξε με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μία ημέρα αργότερα αποδείχτηκε περίτρανα πως η πρώτη αντίδραση του Έλληνα διεθνούς μεσοεπιθετικού ήταν δικαιολογημένη, με τις ιατρικές εξετάσεις να δείχνουν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, με τον ίδιο παίκτη να έχει πάθει την ίδια ακριβώς ζημιά στο άλλο του γόνατο, το δεξί, τον Μάρτιο του 2015.

Με δεδομένο πως ο συγκεκριμένος τραυματισμός κρατάει έναν παίκτη για περίπου 6 μήνες εκτός δράσης, όλα δείχνουν πως η σεζόν τελείωσε ουσιαστικά για τον αρχηγό της Ένωσης, αφού δύσκολα θα έχει γυρίσει στα γήπεδα πριν το τέλος του Απριλίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK