Ο Μάουρο Ικάρντι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Η Ίντερ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με την Κροτόνε όπου σκοπεύει στο "4 στα 4" στη Serie A και τα βλέμματα όλων έπεσαν στον Μάουρο Ικάρντι. Αιτία το νέο λουκ (PHOTOS)!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Μάουρο Ικάρντι εντυπωσιάζει με την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου στην έναρξη του φετινού Καμπιονάτο, όμως από εδώ και πέρα θα "δίνει ρέστα" και εκτός γηπέδου.

Αιτία το νέο πλατινέ λουκ στο μαλλί του, προφανώς για να είναι... ασορτί με την σύντροφό του Γουάντα Νάρα, με τους συμπαίκτες του να μένουν... άναυδοι όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Φυσικά, είτε με αυτό το λουκ είτε με το προηγούμενο, δύσκολο είναι να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Αργεντινού επιθετικού με τους οργανωμένους της Ίντερ, με την Curva Nord να ανακοινώνει επίσημα πως δεν πρόκειται να φωνάξει σύνθημα υπέρ του από εδώ και πέρα...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΕΟ ΙΚΑΡΝΤΙ":

Ο Μάουρο Ικάρντι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Ο Μάουρο Ικάρντι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Ο Μάουρο Ικάρντι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK