Ο Μαραντόνα χτυπά cameraman σε ματς για την ειρήνη! (VIDEOS)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αγωνίστηκε σε φιλική αναμέτρηση για την ειρήνη και, μάλιστα, σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, αλλά μετά από τη λήξη δεν ήταν και τόσο... ειρηνικός, καθώς χτύπησε cameraman. Δείτε τα σχετικά videos.

Ο Μαραντόνα χτυπά cameraman σε ματς για την ειρήνη! (VIDEOS)

"Το ποδόσφαιρο πρέπει να υπηρετεί την ειρήνη. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι το όργανο της ειρήνης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Πίμπε ντ' Όρο" στο πλαίσιο του φιλικού ματς ανάμεσα σε φίλους του Μαραντόνα και παλαιμάχους της Μιγιονάριος και της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε που διεξήχθη στην Μπογκοτά.

Εντούτοις, ο Αργεντινός δεν ήταν και τόσο... ειρηνικός, καθώς -προφανώς- ενοχλήθηκε από την παρουσία ενός συνεργάτη τοπικού καναλιού στο διάβα του, με συνέπεια να του κατεβάσει βίαια την κάμερα.

"Άνοιξε δρόμο, κάνε πέρα", φώναξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα προτού χτυπήσει τον Χοσέ Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος δήλωσε μετά από το περιστατικό με δάκρυα στα μάτια: "Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Ντιέγκο. Πολλοί τραβούσαν video, εκείνος όμως ήταν θυμωμένος με μένα. Με πληγώνει το γεγονός ότι η επίθεση έγινε από κάποιον που θαυμάζω και αποτελεί είδωλο για όλους τους Κολομβιανούς".

Δείτε videos:

Επιπλέον, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν δίστασε να κλωτσήσει σεκιούριτι τη στιγμή που περπατούσε καμαρωτός και χαιρετούσε το κοινό!

Λίγο νωρίτερα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε χαρίσει απλόχερο γέλιο στους σπίκερ με τη βουτιά που έκανε για να κερδίσει πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Τα γκολ του φιλικού της ειρήνης

Διαβάστε ακόμη:

"Καρφιά" Μαραντόνα κατά Μπλάτερ και Φαν Χάαλ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK