Ο Μαραντόνα μόλις ανακοίνωσε ότι απήχθη από εξωγήινους

Το πρόβλημα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τα ναρκωτικά συχνά τον ανάγκαζε να λέει διάφορα ψέμματα. Ή ιστορίες που ο ίδιος θεωρούσε αλήθεια, όμως όλοι καταλάβαιναν πως ήταν ψευδείς. Όπως αυτή με τους... εξωγήινους.

Ο προπονητής της Χιμνάσια λα Πλάτα, Ντιέγκο Μαραντόνα, σε στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τη Ράσινγκ για την Primera División Αργεντινής 2019-2020 στο 'Καρμέλο Σερίγιο', Λα Πλάτα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
Ο προπονητής της Χιμνάσια λα Πλάτα, Ντιέγκο Μαραντόνα, σε στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τη Ράσινγκ για την Primera División Αργεντινής 2019-2020 στο 'Καρμέλο Σερίγιο', Λα Πλάτα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Υπάρχουν δικαιολογίες και δικαιολογίες για να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος όταν λείπει από το σπίτι του για ολόκληρα 24ωρα χωρίς να επικοινωνήσει. Μια έκτακτη δουλειά, ένα πρόβλημα στο κινητό τηλέφωνο, φόρτος εργασίας ή οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς. Εκτός αν είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, την περίοδο που η κοκαΐνη έμοιαζε με την καλύτερη φίλη του. Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη στο TyC Sports, ο 59χρονος τεχνικός της Χιμνάσια λα Πλάτα ρωτήθηκε αν πιστεύει στους εξωγήινους και βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει τι είχε ισχυριστεί, όταν εξαφανίστηκε από προσώπου γης για μερικές ημέρες.

"Γιατί να φτιάξεις κάποια ιστορία; Μια φορά, ύστερα από πολλά ποτά, έλειπα από το σπίτι για 3 μέρες. Γύρισα και τους είπα ότι με είχαν απαγάγει εξωγήινοι. 'Με πήραν, δεν μπορώ να σας πω κάτι γι' αυτό'", ήταν η δικαιολογία που είπε ο Μαραντόνα για να εξηγήσει τα... ανεξήγητα. "Όταν έπαιρνα κοκαΐνη, γινόμουν ζόμπι. Είχα μουδιάσει με την οικογένειά μου και την κοινωνία. Δεν είμαι κακός χαρακτήρας, αλλά έμαθα πράγματα με τον λάθος τρόπο", πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αργεντινός αποκάλυψε την ηλικία στην οποία είχε την πρώτη σεξουαλική επαφή του. "Στα 13 μου, σε ένα υπόγειο με μια μεγαλύτερη κυρία. Ήμουν από πάνω κι εκείνη διάβαζε εφημερίδα". Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον είχαν οι απαντήσεις του για διάφορα θέματα, όπως το πόσες φορές έχει αγωνιστεί δίχως να έχει κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ ("πόλλές φορές") ή το ποιους ποδοσφαιριστές θα καλούσε οπωσδήποτε σε πάρτι στο γιοτ του ("τους Κάρλος Τέβες, Λιονέλ Μέσι και Γκαμπριέλ Χάινσε"). Υποστήριξε ότι δαπάνησε τον πρώτο μισθό του "σε πιτσαρία μόνο με τη μητέρα μου" και ότι αισθάνθηκε σαν "τον Μπιλ Γκέιτς κι εκείνη σαν τη βασίλισσα Σοφία". Μιλώντας για τον Μέσι, πρόσθεσε ότι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα "έκλαιγε στο ντους" ύστερα από τη συντριβή με 0-4 από τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 με προπονητή τον Μαραντόνα και περιέγραψε τον εαυτό του και το 'Χέρι του Θεού' σαν "έναν κανονικό άνθρωπο, που πέτυχε ένα γκολ κόντρα στην Αγγλία, η οποία σκότωνε τα παιδιά μας στον πόλεμο των Φόκλαντς".

Πόσες εκ των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους θα αποκλειστούν στους 16 του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK