"Ο Μαρικά έχει καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοιάν, τονίζει ότι ο συμπατριώτης του, επιθετικός της Κόνιασπορ, βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

"Ο Μαρικά έχει καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Η ρουμανική ιστοσελίδα sport.ro φιλοξένησε δηλώσεις του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοιάν, ο οποίος επιβεβαιώνει τις επαφές του Μαρικά με τον ΠΑΟΚ και σημειώνει ότι ο 30χρονος επιθετικός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Δικέφαλο. Ο συντάκτης του κειμένου, εξάλλου, επισημαίνει ότι την Δευτέρα (31/8) ο Μαρικά θα οριστικοποιήσει την μετακίνησή του στην Τούμπα.

"Ξέρω ότι ο Μαρικά είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Εχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ" δήλωσε αρχικά ο Γκοιάν και πρόσθεσε: "Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μαρικά μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν".

Οπως και να έχει οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το ζήτημα του παίκτη που θα καλύψει μαζί με τον Αθανασιάδη τη θέση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK