"Ο Μαρινάκης ήταν μπροστά στα περιστατικά"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με ανακοίνωση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με "όλα τα λεφτά" να είναι τα 2 υστερόγραφα όπου καταγγέλει τον "ερυθρόλευκο" πρόεδρο πως όλα έγιναν με αυτόν παρόντα ενώ αναφέρει πως "η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλλουν έσπασε μετά από 20 χρόνια".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε, όπως αναμενόταν, με ανακοίνωση, μετά την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αρχικά, οι ασπρόμαυροι δείχνουν να περιμένουν το τρόπο δράσης του κ. Σιμιτζόγλου, ενώ σε ένα εκ των δυο υστερόγραφων, αφήνουν αιχμές στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με πληροφορίες που αφορούν τις πόρτες που έκλεισαν για να μην καταγράφονται τα επεισόδια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Αντί να ψάχνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίσω από πολλές διαφορετικές επώνυμες καταγγελίες, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ας ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα έχουν δει οι έμπειροι νομικοί τους πως το σχέδιο απαξίωσης των μαρτύρων δεν τους βγήκε αποτελεσματικό, με βάση την πλήρη καταδίκη τους για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έστω κι αν η πρωτόδικη ποινή ήταν «χάδι».

Αν αναρωτιούνται γιατί άργησαν να ανοίξουν τα στόματα, ας αναλογιστούν τις πρακτικές με τις οποίες προσπάθησαν να τα κρατήσουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση φανταζόμαστε ότι και εκείνοι επιθυμούν να ασκηθεί τάχιστα η πειθαρχική δίωξη για να…πέσουν οι σκευωρίες. Εκεί προφανώς και οι κάμερες θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση για τα όσα….ψευδή καταγγέλλονται, εκτός και αν δεν είχαν χώρο στον σκληρό δίσκο τους… Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος.

ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που λένε πως η εντολή να κλείσουν οι πόρτες για να μην καταγράφονται τα επεισόδια, δόθηκε προσωπικά από τον κ. Μαρινάκη που βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά.

ΥΓ2. Δυστυχώς για εκείνους η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε. Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά τώρα ας το χωνέψουν.

24MEDIA NETWORK