Ο Μαρινάκης και η δημαρχία του Πειραιά

Πρόταση να διεκδικήσει τη δημαρχία του Πειραιά έχει κατατεθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Μαρινάκης και η δημαρχία του Πειραιά

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δέχθηκε κρούση να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα διεξαχθούν στα τέλη Μαΐου, και σαν σκέψη δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθαρίζεται ωστόσο από τις εν λόγω πηγές ότι δεν έχει λάβει οριστική απόφαση, παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχεται για να πειστεί. Ξέρει πολύ καλά ότι για να θέσει υποψηφιότητα, θα πρέπει να αφιερώσει πολλές ώρες από ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά του και είναι αυτό που σκέφτεται περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο.

Η εν λόγω πρόταση δεν έγινε από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αφού ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού δεν θέλει ούτε να χρωματιστεί ούτε να ταυτιστεί με οποιοδήποτε κόμμα. Όπως λέγεται από Πειραιά μεριά, " αν είναι υποψήφιος, θα είναι πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός".

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το θελήσει. Προς το παρόν και ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής. " Του αρέσουν πάντως οι ανατροπές", όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από το περιβάλλον του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK