Ο Μάριος Λευκαρίτης ταμίας της UEFA
Η εκλογή του Μισέλ Πλατινί στη θέση του προέδρου της UEFA είχε θετικό αντίκτυπο, όσον αφορά την περίπτωση του Μάριου Λευκαρίτη.

Η εκλογή του
Μισέλ Πλατινί στη θέση του προέδρου της
UEFA είχε θετικό αντίκτυπο, όσον αφορά την περίπτωση του
Μάριου Λευκαρίτη. Ο Κύπριος παράγοντας, εκ των συνεργατών του παλαίμαχου Γάλλου, καταλαμβάνει πλέον τη θέση του
ταμία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό το νέο διοικητικό καθεστώς.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λευκαρίτης, πλέον, θα έχει διττό ρόλο στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, αφού αποτελεί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, αξίωμα που μέχρι πρότινος κατείχε ο Πλατινί.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της UEFA, πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Τούρκος Σενές Ερζίκ, δεύτερος ο Αγγλος Τζέφρι Τόμπσον, τρίτος ο Ισπανός Ανχελ Μαρία Βιγιάρ Γιόνα και τέταρτος ο Γερμανός Γκέρχαρντ Μάγερ-Φορφέλντερ.