Ο Μάρκο Σίλβα άφησε τη δουλειά στη μέση και ο Κόντε τον... τιμώρησε

Μέχρι το 60' όλα κυλούσαν ιδανικά για τη Γουότφορντ. Όταν όμως ο Αντόνιο Κόντε έδρασε, η Τσέλσι γύρισε το ματς και γλίτωσε μια τρίτη σερί απώλεια στην εξαιρετικά ανταγωνιστική Premiership.

Chelsea's Michy Batshuayi, right, celebrates scoring his side's fourth goal with Chelsea's Willian during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Michy Batshuayi, right, celebrates scoring his side's fourth goal with Chelsea's Willian during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Γουότοφορντ πήγε ακομπλεξάριστη στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Άρσεναλ και κόντρα στην Τσέλσι ήθελε ν' αποδείξει πως το αποτέλεσμα αυτό, αλλά και η εν γένει πορεία της στο πρωτάθλημα (τέταρτη θέση) δεν ήταν τυχαία γεγονότα.

Ακόμη κι αν ο Πέδρο άνοιξε το σκορ νωρίς (μ' ένα άπιαστο σουτ στο 12') η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε τρομερή αυτοπεποίθηση, έπαιξε ποδόσφαιρο, μέχρι το 49' είχε γυρίσει το ματς με γκολ των Ντουκουρέ (45') - Περέιρα (49') και για 60' είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Τι συνέβη όμως στο τελευταίο ημίωρο και γύρισαν όλα τούμπα, με αποτέλεσμα το 4-2 των πρωταθλητών Αγγλίας;

Η είσοδος του Μιτσί Μπατσουαγί, την οποία δεν αντιμετώπισε ποτέ ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έβαλε χαφ αντί για επιθετικό για να θωρακιστεί, αλλά ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ έκανε τη ζημιά. Ανοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ισοφάρισε στο 71' κι έδωσε την ευκαιρία στον Αθπιλικουέτα να κάνει το 3-2 στο 87', προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο δικό του γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK