Ο Μαρτίνες που γίνεται... Κόβατσετς

Τον ξέρει ο Νταμίρ Κάναντι τον Κροάτη επιθετικό, θα τον δει από κοντά και θα εισηγηθεί αναλόγως μέσα στις επόμενες ημέρες για το μέλλον του στο Περιστέρι.

Ο Μαρτίνες που γίνεται... Κόβατσετς

Ο Ατρόμητος πάλεψε να πάρει, την ύστατη ώρα, από τον Ολυμπιακό τον Νικολάς Μαρτίνες (που κατέληξε στον Άρη), θα βολευτεί ωστόσο με τον Ιβάν Κόβατσετς. Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως είναι στην απαιτούμενη κατάσταση να προσφέρει.

Ο Νταμίρ Κάναντι τον έφερε στην Αθήνα γιατί τον ξέρει. Τον είχε παίκτη στην αυστριακή Άλταχ και υπό τις οδηγίες του έκανε 24 παιχνίδια - 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Τότε η ομάδα του προπονητή των Περιστεριωτών τερμάτισε τρίτη, πίσω μονάχα από Ζάλτσμπουργκ και Ραπίντ.

Ο 30χρονος Κόβατσετς είναι ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ, ενίοτε και φουνταριστός. Ψηλό σκαρί, αγγίζει σε ύψος το 1μ90, έχει όμως γρήγορο διασκελισμό και καλή ντρίμπλα.

Από το 2015 έπαιζε στην Κορέα, σε Ουλσάν και Σεούλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Θα πάρει μέρος σε προπονήσεις του Ατρομήτου και εφόσον ικανοποιήσει, θα υπογράψει συμβόλαιο. Ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού ο Αυστριακός προπονητής έψαχνε τέτοιου είδους ποδοσφαιριστή και τα περιθώρια πλέον στενεύουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK