Ο Ματάισεν πήγε με τα νερά του Κούγια

Το σχόλιο του Ολλανδού τεχνικού της ΑΕΛ για τον διαιτητή και τον Παναθηναϊκό που δεν τον είχε… ανάγκη, που προκάλεσε μόνο απορίες στην αίθουσα Τύπου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
mataisen EUROKINISSI SPORTS

Στη… διαιτησία (!) απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν, προκαλώντας αν μη τι άλλο… απορίες στην αίθουσα Τύπου. Αφού πρώτα συνεχάρη τον Ανδρέα Δερμιτζάκη για το ντεμπούτο του, στη συνέχεια υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει… ανάγκη τον διαιτητή για να κερδίσει ένα ματς.

« Συγχαρητήρια στον Δερμιτζάκη που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι. Έκανε πολλά υποσχόμενη εμφάνιση δείχνοντας καλά στοιχεία. Κατά δεύτερον δεν είμαι απογοητευμένος από το παιχνίδι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί είχαμε καλά διαστήματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας. Αν θέλεις να καταφέρεις κάτι εκτός έδρας θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα και ειδικότερα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη με την μπάλα και να έχουμε αυτοπεποίθηση όπως στα πρώτα είκοσι λεπτά. Αλλά για μένα ήταν καλό παιχνίδι, μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Ποτέ δεν κάνω κριτική στον διαιτητή, αλλά ένα παραδοσιακά μεγάλο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται τον διαιτητή για να κερδίσει το παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο που έκανε περί διαιτησίας, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: « Αυτά που είπα. Δεν έκανα κριτική στον διαιτητή, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσει».

Και πρόσθεσε για τον Κούσα που έπαιξε αμυντικός χαφ, αντί για στόπερ που τον είχαμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια: « Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς όπως του Λαγού και του Γκιόλια, αλλά εκτιμήσεις όσον αφορά τις θέσεις των παικτών τις κάνω εγώ στα αποδυτήρια και όχι στη συνέντευξη Τύπου».

Τέλος, αναφέρθηκε στα… νεύρα της ομάδας του: « Όταν πιέζονται προσπαθούν να παίξουν γρήγορα, αλλά μπορούν να βρουν καλύτερες λύσεις. Είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που θεωρώ ότι έχουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK