O "μαθητής" του Σωκράτη στην Άρσεναλ κοστίζει 40 εκατ. ευρώ!

Οι "Κανονιέρηδες" δίνουν "μάχη" εδώ και μήνες για την απόκτηση ενός από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Τουρκίας. Ο 22χρονος πλησιάζει στο Λονδίνο και ο Παπασταθόπουλος μετά τον Μαυροπάνο θα έχει έναν ακόμη εξελίξιμο πιτσιρικά στο πλάι του.

O "μαθητής" του Σωκράτη στην Άρσεναλ κοστίζει 40 εκατ. ευρώ!

Τσαγκλάρ Σογιουντσού ονομάζεται το "next big thing" του τουρκικό ποδοσφαίρου και ο εκ των κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων Σβεν Μίσλιντατ βρίσκεται κοντά στο να τον φέρει στην Άρσεναλ.

Ο 22χρονος Τούρκος ανήκει στην Φράιμπουργκ και όλο το προηγούμενο διάστημα, Άγγλοι δημοσιογράφοι γράφουν πως δόθηκε σκληρή "μάχη" με την Μπάγερν Μονάχο έως ότου να καταφέρει η Άρσεναλ να πείσει τον ατζέντη του, Μουσταφά Ντουγκρού ότι το μέλλον του παίκτη ανήκει στο Λονδίνο.

O "μαθητής" του Σωκράτη στην Άρσεναλ κοστίζει 40 εκατ. ευρώ!

Φυσικά, δεν πρόκειται για μία απλή περίπτωση και οι "Κανονιέρηδες" θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ για να δώσει το "ok" η Φράιμπουργκ και να κλείσει το σπουδαίο deal.

Ο Σογιουντσού εφόσον συμφωνήσει με την Άρσεναλ, παρέα με τον Μαυροπάνο θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Έμερι για να ηγηθεί των μετόπισθεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK