Ο Μαυρίας στον Παναθηναϊκό (VIDEOS)

O Χάρης Μαυρίας επιστρέφει μέσω δανεισμού από τη Σάντερλαντ στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου θα φορά για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Μαυρίας στον Παναθηναϊκό (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Μαυρίας θα επιστρέψει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός γίνεται ο δεύτερος παίκτης μέσα σε λίγους μήνες που θα ξαναφορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού" μετά τον Σωτήρη Νίνη.

Ο Χάρης Μαυρίας αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια και το καλοκαίρι του 2010 έπαιξε για πρώτη φορά με τους άνδρες. Από τη σεζόν 2010-11 μέχρι την περίοδο 2012-13 φόρεσε 54 φορές τη φανέλα του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα (τρία γκολ), πέντε στο Κύπελλο (ένα γκολ) και 11 στην Ευρώπη (δύο γκολ).

Στις 9 Δεκεμβρίου 2012, σε ηλικία 18 ετών και 291 ημερών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Παναθηναϊκού που σκόραρε σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανοίγοντας το σκορ σε έναν αγώνα που έληξε 2-2.

Δείτε το γκολ

Ο Μαυρίας εν δράσει στο συγκεκριμένο ντέρμπι "αιωνίων"

Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε στην Σάντερλαντ έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής έχει φορέσει μόλις έξι φορές τη φανέλα της (ένα γκολ).

Ο Χάρης Μαυρίας έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες, ενώ το 2012 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, όταν αυτή έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον οποίο ηττήθηκε 1-0 από την Ισπανία.

Στις 11 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ανδρικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, σε αναμέτρηση με την Λιθουανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Τα γκολ του Μαυρία με την Μάδεργουελ το καλοκαίρι του 2012

News 24/7

24MEDIA NETWORK