Ο Μαυροπάνος "πλήρωσε" και την Άρσεναλ με τη μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος επέστρεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο με μεταγραφή 20+ εκατομμυρίων με την Άρσεναλ να πληρώνεται επίσης από το deal Γουέστ Χαμ - Στουτγκάρδης.

Stuttgart's Sasa Kalajdzic, left, celebrates with Stuttgart's Konstantinos Mavropanos after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Stuttgart, at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Michael Probst )
Ο Ντίνος Μαυροπάνος (AP PHOTO/MICHAEL PROBST )

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Γερμανία με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στην Αγγλία και την Premier League. Μάλιστα, ο διεθνής στόπερ θα ζήσει στην παλιά του γειτονιά αφού Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ είναι συμπολίτισσες στην αγγλική πρωτεύουσα.

Τα Σφυριά δαπάνησαν 20.000.000 ευρώ για να αγοράσουν τον Μαυροπάνο από την Στουτγκάρδη ενώ στο ποσό αυτό θα προστεθούν και 5.000.000 ευρώ σε μορφή μπόνους. Από τη μετακίνηση αυτή εκτός από τους Γερμανούς θα πληρωθούν και οι Κανονιέρηδες. Η ομάδα του Αρτέτα, σύμφωνα με τους Άγγλους, είχε φροντίσει να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στο deal που είχαν κάνει με την Στουτγκάρδη.

Η Mirror είναι αυτή που γράφει πως η Άρσεναλ θα καρπωθεί 2.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μαυροπάνου στα Σφυριά. Θυμίζουμε πως το '198 οι Λονδρέζοι είχαν αγοράσει τον θηριώδη αμυντικό από τα Γιάννενα αντί 2.100.000 ευρώ και το '22 τον είχαν πουλήσει 3.200.000 ευρώ στους Σουηβούς.