Ο μεγαλομάνατζερ που βάζει "σκιές" στην άνοδο της Γουλβς!

Ο σούπερ agent Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλων σταρ του ποδοσφαίρου βάζει... ζόρια στην Γουλβς, καθώς στη Λίγκα θέλουν να έχουν ξεκάθαρη απάντηση για το ρόλο του στο κλαμπ που απόψε προβιβάστηκε στην Πρέμιερ.

Ο μεγαλομάνατζερ που βάζει "σκιές" στην άνοδο της Γουλβς!
© EUROPA PRESS VIA GETTY IMAGES

Η Γουλβς κατάφερε την Κυριακή (14/4) να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον προβιβασμό της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, σ' αυτή την επιτυχία, άλλες ομάδες της Τσάμπιονσιπ και της πρώτης κατηγορίας βάζουν... σκιές. Ο λόγος είναι ο μεγαλομάνατζερ, ίσως ο κορυφαίος στο χώρο του ποδοσφαίρου, Ζόρζε Μέντες.

Η ομοσπονδία της Αγγλίας θα καλέσει την ερχόμενη Παρασκευή τη διοίκηση των "Λύκων", ζητώντας διευκρινήσεις όσον αφορά τον ακριβή ρόλο του Πορτογάλου στην ομάδα που τον παρουσιάζει ως σύμβουλό της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Από την πλευρά των Γουλβς θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στη συγκεκριμένη συνεργασία κι ότι τα υπόλοιπα κλαμπ, κακώς θεωρούν ότι υπάρχει... αβαντάζ ως προς το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Μέντες πάντως, εκτός των λαμπερών σταρ που εκπροσωπεί έχει κι αρκετούς ποδοσφαιριστές της δικής του επιρροής που παίζουν με τη φανέλα των Γουλβς και βοήθησαν στην άνοδο.

Η ιστορία αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την Παρασκευή που θα γίνει η περίφημη συνάντηση αναμένεται να βγει μπόλικο ζουμί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK