Ο μεγάλος Γκάρεθ Μπέιλ των τελικών έκλεισε στόματα στο MLS

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Γκάρεθ Μπέιλ αλλά ο Ουαλός έχει βρει το κόλπο σε μεγάλους τελικούς να γίνεται ο απόλυτος ήρωας. Έτσι και τώρα που χάρισε στο Λος Άντζελες Φούτμπολ Κλαμπ τον πρώτο του τίτλο στο MLS με γκολ σε νεκρό χρόνο.

Los Angeles FC defender Diego Palacios (12), forward Gareth Bale (11) and midfielder José Cifuentes (20) celebrate after defeating the Philadelphia Union in a penalty kick shootout to win the MLS Cup soccer match Saturday, Nov. 5, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ο Μπέιλ έγινε ήρωας AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έγινε παίκτης του Λος Άντζελες Φούτμπολ Κλαμπ το καλοκαίρι, αλλά εξαιτίας τραυματισμών δεν κατάφερε να δείξει κάτι...

Ωστόσο, στον τελικό του MLS Cup έγινε ο απόλυτος ήρωας στέλνοντας την αναμέτρηση με τους Φιλαντέλφια Γιούνιον στα πέναλτι, εκεί που η ομάδα του με 3-0 κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο. Κι όλα αυτά ενώ ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό στο πόδι του.

Στο 97' της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας του Μπέιλ τον πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Κάρλος Βέλα και ο Ουαλός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με εξαιρετική κεφαλιά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων έστειλε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Ο Μπέιλ σε τελικούς έχει βρει πως να κάνει σωστά τη δουλειά. Το έχει κάνει με την Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές σε φινάλε Champions League και τελικό κυπέλλου Ισπανίας. Στην ομάδα τους στις ΗΠΑ έχει γράψει 14 συμμετοχές με 3 γκολ και καμία ασίστ.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Μύθος Σαντιό Μανέ: Έκανε ευτυχισμένα 100 παιδιά με μία απλή κίνηση

Ο 35χρονος Μπρούνο Φορναρόλι συνεχίζει τον ποδοσφαιρικό του μύθο στην Αυστραλία

Τσουνάμι νεαρών παικταράδων: Στη 10αδα των πιο ακριβών ποδοσφαιριστών μόνο ένας είναι άνω των 23 ετών

News 24/7

24MEDIA NETWORK