O Μελισσανίδης θέλει τον Σαββίδη παρόντα στον τελικό!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει δικαίωμα να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ όντας τιμωρημενος όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρενέβη, και με γραπτή δήλωση ζήτησε αναστολή της τιμωρίας για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

O Μελισσανίδης θέλει τον Σαββίδη παρόντα στον τελικό!
EUROKINISSI

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα είναι αντιμέτωποι το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον φετινό τελικό να έχει πάντως δύο βασικές διαφορές σε σύγκριση με αυτόν του 2017.

Η πρώτη αφορά τον τόπο διεξαγωγής καθώς το πείραμα του Βόλου απέτυχε παταγωδώς και επιλέχτηκε η λύση του (μεγαλύτερου και ασφαλέστερου) ΟΑΚΑ και η δεύτερη αφορά την παρουσία των δύο ισχυρών ανδρών των δύο συλλόγων στο γήπεδο.

Στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού είχαν βρεθεί τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο Ιβάν Σαββίδης όμως τώρα θα είναι στο ΟΑΚΑ μόνο ο πρώτος, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να είναι τιμωρημένος με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα ελέω της εισβολής του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης κατέστησε σαφές πριν από λίγες ημέρες ότι θα σεβαστεί την τιμωρία που του έχει επιβληθεί και δεν πρόκειται να είναι στο γήπεδο (θα είναι φυσικά στην πρωτεύουσα για να βρεθεί δίπλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ), με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ζητάει ωστόσο να αλλάξει η απόφαση για να είναι παρών στον τελικό...

"Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της Ένωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK