Ο Μέσι αντέγραψε τον Μαραντόνα και εκπλήρωσε την ευχή του μερικούς μήνες πριν από το θάνατό του

Ο Μαραντόνα στα γενέθλια της εφημερίδας Ole φωτογραφήθηκε με το μάτε και το παγκόσμιο κύπελλο στα χέρια και ευχήθηκε η Αργεντινή να κατακτήσει το επόμενο Μουντιάλ.

Ο Μέσι αντέγραψε τον Μαραντόνα και εκπλήρωσε την ευχή του μερικούς μήνες πριν από το θάνατό του
PRINT SCREEN/INSTAGRAM LIONEL MESSI OFFICIAL ACCOUNT

Κατά την επιστροφή της Αργεντινής στην πατρίδα για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών που τον έδειχναν ξαπλωμένο στο κρεβάτι να πίνει μάτε δίπλα στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Το 2020, μερικούς μήνες πριν από το θάνατο του Μαραντόνα, η αργεντίνικη εφημερίδα Ole γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της. Ο Ντιεγκίτο έδωσε μία απίστευτη ευχή η οποία δύο χρόνια αργότερα εκπληρώθηκε. Όπως ο Μέσι, έτσι και ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για τις ανάγκες του θέματος έκανε το εξής:

Πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού του στο Μπέλα Βίστα κρατώντας στα χέρια του μάτε και το τρόπαιο τον οποίο είχε κατακτήσει το 1986 και είχε ευχηθεί μέσω της Ole τότε: "Ελπίζω να κατακτήσουμε τρόπαιο στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και να γίνει πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα και να κάνει τον κόσμο χαρούμενο".

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, αναδεικνύεται μέσα από τις συμπτώσεις μία εξαιρετική ιστορία με την εμπλοκή των δύο κορυφαίων: Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τη φωτογραφία του Μαραντόνα

Δείτε τη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK