O Mέσι έγινε... σοφέρ μαζί με την Αντονέλα για τον Σουάρες!

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Σουάρες ξεπερνάει το ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε περίτρανα κατά την επιστροφή τους από τα ματς των εθνικών ομάδων. Δείτε το VIDEO!

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Luis Suarez attend a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Feb. 18, 2017. FC Barcelona will play against Leganes in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Luis Suarez attend a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Feb. 18, 2017. FC Barcelona will play against Leganes in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες προχώρησαν τη φιλική τους σχέση στο επόμενο επίπεδο καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε... ταξιτζής προκειμένου να εξυπηρετήσει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Ο "Pulga" γύρισε νωρίτερα στην Ισπανία από την Βολιβία όπου βρέθηκε με την εθνική Αργεντινής και γνωρίζοντας την κούραση που είχε μαζευτεί πάνω στην πλάτη του Σουάρες δεν το σκέφτηκε στιγμή.

Μπήκε στο Audi Q7 του παίρνοντας μαζί και τη σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αντονέλα Ροκούτσο, και εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο "Prat" της Βαρκελώνης προκειμένου να παραλάβουν τον Ουρουγουανό.

Εκείνος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο έχοντας για παρέα τον γιο του και φυσικά δεν αρνήθηκε την πολύ ευγενική πρόταση του Μέσι και της συζύγου του να τον πάνε σπίτι για να αποφύγει την ταλαιπωρία.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK