Ο Μέσι έλαβε πρόσκληση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι λόγοι που καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή του

Την επιθυμία να δει τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξέφρασε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ

Argentina's Lionel Messi, celebrates scoring his side's first goal against Ecuador during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026, at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Sept. 7, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Όπου κι αν πάει ο Λιονέλ Μέσι προκαλεί ντόρο με την παρουσία του τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να δει τον Αργεντίνο να αγωνίζεται στους Ολύμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

"...Θα ήταν φανταστικό αν μπορούσε να είναι εδώ. Οι Αγώνες αποτελούν φιλοδοξία για πολλούς αστέρες του ποδοσφαίρου. Για τον Λιονέλ Μέσι θα σήμαινε μια ευκαιρία να γράψει ιστορία για άλλη μια φορά. Θα μπορούσε να είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που θα έχει δύο χρυσά μετάλλια και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν παίξει, η Αργεντινή θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, θα ήταν φανταστικό για το ποδόσφαιρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.."

Μάλιστα, την πρόθεση του να δει τον Μέσι στους Ολυμπιακούς του Παρισιού έκανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην συμπαίκτης του Λίο στην Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Μασεράνο.

Πάντως, η παρουσία του Μέσι στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σχεδόν απίθανη καθώς μόλις 10 μέρες πριν από την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ολοκληρώνεται το Copa America ενώ θα υπάρχουν και υποχρεώσεις για το MLS.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέπε: Ο βιονικός Πορτογάλος μπήκε στις χρυσές σελίδες του Champions League με το επίτευγμά του

Ρούνεϊ: Ο Άγγλος έχει 0/2 και οι οπάδοι απαιτούν να φύγει άμεσα από την Μπέρμιγχαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκαν τα αδιανόητα έσοδα που είχε την περασμένη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK