Ο Μέσι έτρεξε λιγότερο από όλους (STATS)

Ο Λιονέλ Μέσι είχε έναν ιδιαίτερο ρόλο στο σύστημα της Αργεντινής με αντίπαλο τη Βοσνία, ως συνδετικός κρίκος κέντρου και επίθεσης, ωστόσο δεν κινήθηκε όσο θα έπρεπε για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Ο Μέσι έτρεξε λιγότερο από όλους (STATS)

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της FIFA, ο αρχηγός της "αλμπιτσελέστε" ήταν ο ποδοσφαιριστής που στα 94:17 του αγώνα κάλυψε τα λιγότερα χιλιόμετρα και μάλιστα με διαφορά άνω του ενός χιλιομέτρου από τους συμπαίκτες του, εξαιρουμένου του τερματοφύλακα, που έβγαλαν όλο το παιχνίδι.

Ο δεύτερος σκόρερ του αγώνα διένυσε 8,618 χιλιόμετρα, ενώ οι επόμενοι στη λίστα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί με 9,812 χιλιόμετρα.

Ο Μέσι έτρεξε λιγότερο από όλους (STATS)

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι από τους τελευταίους και στις δύο επιμέρους κατηγορίες. Όταν η Αργεντινή είχε την κατοχή της μπάλας, μόνο οι δύο προαναφερθέντες στόπερ έτρεξαν λιγότερο, ενώ όταν η Αργεντινή αμυνόταν, ο Μέσι έτρεξε 2,584 χιλιόμετρα, με τον επόμενο παίκτη που έβγαλε 90λεπτο να καλύπτει 3,701 χιλιόμετρα (Πάμπλο Σαμπαλέτα).

Η κατάσταση δεν βελτιώνεται στα σπριντ, όπου είχε 34 και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ακόμα και ο Σέρχιο Αγκουέρο που βγήκε αλλαγή στο 88:08 είχε περισσότερα (39).

Στον αντίποδα, ο παίκτης που κάλυψε τη μεγαλύτερη απόσταση ήταν ο Άνχελ ντι Μαρία με 10,772 χιλιόμετρα και σε μικρή απόσταση ακολουθούν οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Μάρκο Ρόχο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν και ο παίκτης με τα περισσότερα σπριντ (46).

Ο Μέσι έτρεξε λιγότερο από όλους (STATS)

Διαβάστε ακόμη

Αργεντινή - Βοσνία Ερζεγοβίνη 2-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK