Ο Μέσι έκανε κορνίζα τη διάσημη φωτογραφία του

Είναι η πιο γνωστή φωτογραφία του επικού comeback της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σαιντ Ζερμαίν. Τόσο γνωστή που έκανε ακόμα και τον πρωταγωνιστή της, Λιονέλ Μέσι, να την κάνει κορνίζα στο σπίτι του! (PHOTOS)

Ο Μέσι έκανε κορνίζα τη διάσημη φωτογραφία του

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο Καμπ Νόου, βρισκόμενη πίσω στο σκορ από την Παρί με 4-0 από τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε είχαν μία αδιανόητη αποστολή να φέρουν εις πέρας, αλλά τα κατάφεραν, φτάνοντας στον θρίαμβο με 6-1.

Πανηγυρισμοί, στο γήπεδο επικρατεί ντελίριο με τον Λιονέλ Μέσι να τρέχει στην κερκίδα να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της Μπάρτσα. Κι εκεί βρισκόταν ο φωτογράφος Σαντιάγο Γκάρθες, να τραβήξει την πιο διάσημη φωτογραφία του "la pulga", που τον δείχνει να έχει υψωμένη τη γροθιά του στον ουρανό του Καμπ Νόου, περικυκλωμένο από τους ενθουσιασμένους φανς.

Η φωτογραφία άρεσε τόσο πολύ και στον πρωταγωνιστή της που κάλεσε τον φωτογράφο να φτιάξει την φωτογραφία σε κορνίζα και να την τοποθετήσει σπίτι του!

Ο Σαντιάγο μοιράστηκε το γεγονός με τους φίλους του στο instagram, δείχνοντας για άλλη μία φορά το μεγαλείο του "Λίο" και εκτός γηπέδου:

Posando para la foto, con la foto. @leomessi @fcbarcelona #lafotodemessi #lafotodesantigarces #messi

A post shared by Santiago Garcés (@snapkiller) on

Lluc, Santi, Leo y yo con "La foto" @leomessi @fcbarcelona #lafotodemessi #lafotodesantigarces

A post shared by Santiago Garcés (@snapkiller) on

Leo firma una copia de su foto para mi. @leomessi @fcbarcelona

A post shared by Santiago Garcés (@snapkiller) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK