Ο Μέσι πήρε πάλι το χάπι του!

Η κίνηση του Μέσι να πάρει ένα χάπι την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Camp Nou" έκανε το γύρο του κόσμου. Δύο εβδομάδες μετά το... ξανάκανε στο "Καραϊσκάκης" (VIDEO)!

Ο Μέσι πήρε πάλι το χάπι του!

Όταν λέγεσαι Λιονέλ Μέσι και είσαι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, κάθε κίνησή σου (ειδικά όταν συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που τον βλέπουν εκατομμύρια μάτια) καταγράφεται, και αυτό το διαπίστωσε 100% ο Αργεντινός σούπερ σταρ βλέποντας να κάνει το γύρο του κόσμου το video όπου παίρνει ένα χάπι την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η κίνησή του βλέπετε να σκύψει και να το πάρει από την κάλτσα του δεν ήταν και ό,τι πιο συνηθισμένο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν πάντως έρευνα και να αποκαλύπτουν πως πήρε χάπι γλυκόζης για να αποφύγει στομαχικές διαταραχές.

Δύο εβδομάδες αργότερα ο "Pulga" πήρε ξανά χάπι προκειμένου να μην έχει εμετούς την ώρα του αγώνα (ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα τα προηγούμενα χρόνια), με την κάμερα του ESPN να "συλλαμβάνει" την κίνηση του Μέσι να πάρει το χάπι (του το έδωσε άνθρωπος του ιατρικού τιμ των "μπλαουγκράνα") πριν την πρώτη σέντρα με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν στα αποδυτήρια και ετοιμάζονταν να βγουν μέσω της φυσούνας στον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK