Ο Μέσι πρόλαβε τα.. κακά μαντάτα στον Βαλβέρδε

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό στον Βαλβέρδε, το οποίο δεν είχε γίνει αντιληπτό από τον Ισπανό τεχνικό και άλλαξε όλο το ποδοσφαιρικό πλάνο που είχε ο "τσινγκούρι" στο μυαλό του για την Μπαρτσελόνα της σεζόν που μόλις πέρασε.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017, με τη γνωστή επιθετική τριπλέτα των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ να τον περιμένει.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν πίστευε ποτέ πως ένας εκ των τριών και συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ μπορεί να φύγει από τη καταλανική ομάδα, κάτι για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει ήδη ο "Λίο".

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, ο οποίος έχει αναλάβει να "αποτυπώσει" τη βιογραφία του Μέσι, ο Αργεντινός αστέρας είχε προλάβει να εκμυστηρευτεί στον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού τις ανησυχίες του για τον Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του συλλόγου στις ΗΠΑ.

Την ώρα μίας προπόνησης λοιπόν, ο 30χρονος παίκτης πλησίασε τον 54χρονο προπονητή και του είπε: " Πρέπει να προσέξουμε τι θα γίνει με τον Νεϊμάρ, γιατί σκοπεύουν να τον πάρουν από εμάς", με τον Βαλβέρδε να μη πιστεύει στ'... αυτιά του, απαντώντας: " Τι είναι αυτά που μου λες;".

Ο "τσινγκούρι" προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη κατάσταση, μιλώντας με τον νυν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν. Και αργότερα, κάλεσε τον Σουάρες και τον Μέσι να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Η ιστορία πάντως γνωστή. Ο Νεϊμάρ, ύστερα από ένα μεταγραφικό "σίριαλ", μετακόμισε στους Παριζιάνους και ο Βαλβέρδε κλήθηκε να αλλάξει το ποδοσφαιρικό πλάνο της "Μπάρτσα", το οποίο προετοίμαζε για δύο ολόκληρους μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK