Ο 'Μέσι' της Ίντερ Μαϊάμι θα είναι μια φτηνή κόπια του πρωτότυπου

Ο κορμός της ομάδας της Ίντερ Μαϊάμι που θα παραταχθεί στα γήπεδα για την επόμενη σεζόν της MLS, σίγουρα δεν περιλαμβάνει έναν Λιονέλ Μέσι ή έναν Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έχει υποσχεθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Υπάρχει βέβαια, μια φτηνή λύση που θυμίζει Μέσι και μέχρι πρότινος έμοιαζε 'απαγορευμένη'.

Ενσταντανέ συνομιλίας μεταξύ των διοικούντων της Ίντερ Μαϊάμι.
Ενσταντανέ συνομιλίας μεταξύ των διοικούντων της Ίντερ Μαϊάμι. AP IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημιούργησε εκ του μηδενός μια ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Ένας βετεράνος του ποδοσφαίρου που ανταγωνίζεται σε αναγνωρισιμότητα κορυφαίους εν ενεργεία παίκτες, ο Μπέκαμ σκοπεύει να κάνει την Ίντερ Μαϊάμι ομάδα που να θυμίζει μιας χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Μέχρι και πρόσφατα το Goal.com, έγραφε πως ο αγώνας του Μπέκαμ να φέρει στο Μαϊάμι τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ή και τους δυο, ήταν σε εξέλιξη. Η πραγματικότητα είναι μάλλον λίγο πιο πεζή από τα χολιγουντιανά όνειρα.

Ύστερα και από την επέλαση της πανδημίας, που έβαλε σε πάγο το ποδόσφαιρο σε όλο τον πλανήτη, όλες οι 'πλούσιες' ομάδες ποδοσφαίρου αναθεωρούν τα σχέδια τους. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως σύμφωνα με στοιχεία του Goal.com και της Sun, ο Ντάνιελ Στάριτζ τελικά, είναι ο παίκτης που προορίζεται ως βασικός για την γραμμή κρούσης της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Βρετανός επιθετικός παραμένει μεν τιμωρημένος από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας λόγω παράνομου στοιχηματισμού, όμως η ποινή του λήγει στις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή, η Ίντερ Μαϊάμι έχει αποσπάσει την υπογραφή του μέσου Ρομάν Τόρες από την Ονδούρα, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αισιοδοξεί πως μπορεί να επιτύχει και την μετακίνηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαϊάμι, εκμεταλλευόμενος την καλή του σχέση με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Είναι εντυπωσιακό το πόσο απότομα έχει προσγειώσει στη σκληρή, ρεαλιστική πραγματικότητα τα μεγαθήρια, αλλά και τα wannabe μεγαθήρια του ποδοσφαίρου αυτή η πανδημία. Ο σχεδιασμός μιας ομάδας που θα θυμίζει 'Avengers', μάλλον αναβάλλεται επ' αόριστον.


News 24/7

24MEDIA NETWORK